Mot Juneporten och vidare.
Ph1; campus. Ph2; Random staket/galler i Falköping. Ph3; äntligen framme i Hallsberg!

Hejsan! Tänkte bara slänga in ett inlägg såhär på kvällen för att summera denna bra dag! Dagen började med att packa ihop det sista och sedan åka till skolan för att fixa det sista inför gruppredovisningen. Den gick bra, tyckte jag iallafall, och var inte alls sådär nervös som jag trodde att jag skulle vara. Därefter hem för att äta pannkakor, kolla serier och packa det allra sista. Kl 16 åkte tåget från Juneporten/Jönköping för att ta mig hem hem! 

Jag kom till Falköping innan SJ visade sin sanna anda! Där fick jag vänta i 1 timme och 20 minuter extra för att sedan gå på tåget som skulle ta mig till Hallsberg. Har aldrig varit så glad över att se Hallsberg ska jag säga er! Blev upphämtad av mamma och moster, vidare till mormor och morfar för ett snabbt hej. Kvällen har tillbringats framför tv:n med mina föräldrar.

Känns verkligen så skumt att vara tillbaka! Det känns bra och tryggt, men i bakhuvudet finns tanken om att "jag bor inte här längre". Jag har börjat bygga mig ett liv i Jönköping - kanske inte ett nytt eller ett till, men jag har slutat bygga här och fortsatt bygga där. Jag antar att det är vad som händer när man flyttar till en annan stad. 

Anyway, imorgon är det mycket som händer och jag ska träffa många människor jag inte sett på ett tag! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback