Ingefärste, mat och promenad.

Hallå där peeps! Ny vecka igen, måndag alltså. I lördags var jag hur trött som helst (och har varit det ända sen dess). Jag skakade iallafall liv i mig själv och tog bussen in till stan för att rasta kameran lite. Det var så himla länge sen då den mest legat i bokhyllan och samlat damm. Känner att motivationen till att ge mig ut och fotografera är lika med noll just nu, men jag hoppas verkligen på att fånga mer av Jönköping på bild så jag kan visa er vilken underbar och vacker stad det är. Kvällen spenderades på inflyttningsfest hos Mathilda borta i andra huset, vilket var mycket trevligt. Många nya människor (mest gula) och nya drickesspel. 

I går var min hals död och jag likaså. Som alltid när halsen krånglar kommer det gamla husmorsknepet in i bilden: ingefärste. Första gången jag prövade det var det verkligen inte en favorit, men nu "på senare dagar" har det blivit något som faktiskt går att dricka. Dessutom lagade jag, för första gången, spagetti och köttfärssås! Den blev ätbar så jag tycker allt att jag lyckats! När den maträtten tar slut ska jag försöka mig på korvstroganoff och ris - en av mina favoriträtter. Kvällen spenderades framför film efter att jag skrivit ner hela min intervju på datorn. 
 
I dag har också varit en rätt seg dag faktiskt. Jag gick upp kl 8, åt frukost, diskade och började skriva på min artikel som jag ska skriva utifrån intervjun jag gjorde i torsdags. Den stora utmaningen är att få ihop allt på bara 300 ord?! Jag tycker det är nästintill omöjligt. Fick iallafall ihop ett utkast innan jag åkte till skolan. Väl i skolan dök inte gästföreläsaren upp och tjugo minuter senare var föreläsningssalen tömd. Louise och jag gick till Orangeriet (en del på skolan med lite växter och glasväggar) för att plugga lite. 
 
Mat direkt när jag kom hem och därefter en promenad som jag hoppades skulle ge mig lite mer energi. I vilket fall som helst känner jag mig iallafall lite mer produktiv och "nyttig". Fick om inte annat rensa huvudet lite. Kul att jag har ont i huvudet nu. Det är ett par timmar kvar av kvällen och produktivt nog ska jag vika tvätten (som hängt i en evighet) och sedan kollade legally blonde 2 (som jag tänkte ha gjort i går). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback