Höstmys be myself.

Phs; släpade fram kameran för att visa att jag pluggar, har tänt ljus och bäddat nytt i sängen. 

Hallå där! Ännu en dag i detta höstmörker. Det dröjer inte länge förens det är mörkt när jag lämnar lägenheten och mörkt när jag kommer tillbaka. Jag gillar hösten och vintern, men lite fler soltimmar skulle väl inte skada? Imorse började jag kl 9 så var lite segare än vanligt. Dagens föreläsningar var intressanta, men kanske inte så givande som jag hoppades att de skulle vara. Hade även extra lång lunch i dag. Beställde även en ryggsäck från Nelly förra veckan så jag hämtade ut den på posten i dag. Den är otroligt stor så kommer få rum med precis allt jag ska släpa till och från skolan. Perfekt!

Onsdagen till ära är det aka, som vanligt, men jag valde att stanna hemma. Istället har jag tvättat, bäddat nytt i sängen, läst kurslitteraturen och druckit oboy. För att höja mysfaktorn tände jag även lite ljus. Tycker det är otroligt mysigt, men brukar vara lite glömsk av mig så måste se till att släcka dem också. Kursboken jag försöker plöja mig igenom är F A K T A rakt igenom. Den dödar, bokstavligen! Stor är den också. Usch. Har möjligtvis lite hemlängtan just nu, men jag vet inte om det är för att jag bara har 3 kuddar i min säng... När jag brukar ha 5? Mitt rum hemma är också lite mysigare än här, men tror jag lyckats rätt bra iallafall. 

Anyway, imorgon är det två till föreläsningar som väntar och lite plugg efter skolan! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer
Postat av: Linnea - fotoblogg

Kul att föreläsningarna var intressanta men inte så givande och mysiga bilder! Låter verkligen som om du trivs där borta trots dödande kursböcker ;)

sv: Tack så mycket söta Hanna! :D Hahaha, ja jag trivs men som du säger hur skulle en barnälskare som mig kunna göra annat? ;D

2014-09-25 @ 21:35:17
URL: http://girlinthewood.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback