Hoppar av glädje.

Hade verkligen inte tänkt blogga i dag, men känner att jag måste iallafall! Imorse skjutsade pappa ner mig till Jkpg och vädret var verkligen inte kul. Det har regnat konstant i dag, både i toppen av Vättern och i botten. Hann äta mat och kolla en stund på nya Transformers-filmen innan jag gick iväg till bussen. 

Vi hade kursstart på en ny kurs. Var inte i skolan alltför länge, utan vi rundade av rätt tidigt. Jag tycker att kursen verkar jätteintressant (den handlar om kommunikationen inom politiken). Efter föresläsningen gick Katarina, jag och Jessica för att leta regnjacka till mig, men jag hittade ingen. Känner verkligen att jag måste införskaffa mig en eller iallafall ett helt paraply! 

Det blev en sväng på Willys innan jag gick tillbaka till lägenheten. Kollade klart resten av Transformers-filmen, har börjat läsa i min kurslitteratur, försökt leta på en bra skönlitterär bok och funderat på vad jag ska ha med mig imorgon! Den egentligen anledningen till varför jag ville skriva det här inlägget är för att jag kom med i Hype. i dag! Förstår ni ens?! Är iallafall otroligt glad och tror verkligen att jag har en spännande tid framför mig! 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback