Filmkväll, tacokväll och plugg däremellan.

Ph; bild från min insta som vanligt!

Hallå där! Slutet på denna vecka har varit riktigt bra. Låt mig berätta! I torsdags hade jag föreläsning på morgonen, grupparbete på eftermiddagen och matlagning i form av pannkakor (KÄRLEK). På kvällen kom det ett gäng till "mitt rum" för filmkväll. Skönt med något som bryter av studierna lite! I fredags lämnade jag in min artikel, pratade med Elin i telefon (as always), åkte till A6 med Mathilda, sov (ovanligt nog) mitt på dagen pga död, gick en promenad, pluggade (as always) och såg en tredjedel av en dålig film. 

går vaknade jag hyfsat tidigt och försökte plugga hela dagen utan att jag kom någonstans. På eftermiddagen kom min saknade Elina hit, vilket såklart var ett kärt återseende! När man träffat en människa nästintill varje dag i 3 år så blir det så konstigt när man helt plötsligt inte gör det. Hon fick självklart en lägenhetsvisning. På kvällen kom Joss hit, vi gjorde taco, pratade och spenderade resten av kvällen med att kolla på roliga klipp på youtube. Så himla skönt att man inte behöver göra någonting speciellt. 

dag tog jag en liten sovmorgon. Min dygnrytm är på väg tillbaka och min förkylning försvinner! Morgonen började med lite hushållssysslor men efter det övergick jag till pluggdelen. Förut la Word av och sparade inte - jag blev förkrossad och tveksam på livet. När jag startade datorn igen visade det sig att Word hade autosparat mitt dokument! Den lyckan alltså! Dessutom har jag skrivit ungefär halva uppgiften nu så jag hoppas jag tänkt det rätt! I dag ska jag dessutom utvidga mina matkunskaper och ge mig på korvstroganoff och ris - OMG. Enligt Google är det inte mer komplicerat än att göra spagetti och köttfärssås - bara att byta ut pastan mot ris och köttfärsen mot falukorv! Tror jag kan fixa det! 

På torsdag åker jag dessutom hem! Känns inte som att jag har varit borta i drygt en månad, men det har jag. Mina lediga dagar (då kursen är avslutad) är redan planerade med människor och kalas! Det känns så konstigt att åka hem eftersom Jönköping numera är mitt hem? En sån konstig tanke helt enkelt! 

Vi hörs är vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer
Postat av: NICOLE

Låter som du har det bra! :) Och A6, det är ju jättebra av vad jag kommer ihåg :D Skoj!

SV: Det låter hur bra som helst, kul att höra!! :) Hur lång är din utbildning?

2014-09-14 @ 19:18:23
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: JoJo

det låter som att du har haft flera bra dagar :)

2014-09-15 @ 17:10:51
URL: http://rockdoll.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback