Dansar av glädje.Phs; bilder sen gårdagen. 

Hallådär! Nu är det dags för lite uppdatering! Är ungefär SÅHÄR glad just nu. Anledningen? Klarade just begreppstentan! Men, vi spolar tillbaka lite och börjar där föregående inlägg tog slut. 

Igår hade jag en intervju på Moderskeppet kl 10 - blev helt starstruck och ställde antagligen liite för lite frågor, men blev lite nervös. Fick en liten rundtur också - så coolt! Jag vet inte om ni vet vad Moderskeppet är, men det är en hemsida där det finns massor med videokurser om foto, photoshop, indesign och liknande saker! Jag har varit inne där x antal ggr och tycker att det är en rätt cool sak. Efter intervjun mötte jag upp Mathilda vid skolan och vi pluggade inför begreppstentan. Fick även spontanbesök av Rebecca uppe på fjärde våningen. 

Fick även en massa post igår, däribland mitt csn-beslut och mitt röstkort! Självklart gick jag och förtidsröstade direkt. Hittade ingen egentligen anledning till att vänta med att rösta då jag redan visste vad jag skulle lägga min röst på. Vi kan diskutera varför jag väljer att visa vad jag röstade på i en evighet, men personligen är jag en sån person som verkligen står för sina åsikter. Dessutom, det är ju inte så att jag försökt att gömma att allas rätt i samhället osv är lite av min hjärtefråga? Kvällen spenderades i köket, pluggandes, med Mathilda och mina kära lägenhetskamrater. 

Idag, eller ja, klockan är inte ens tolv. Har iallafall gjort min första tenta nu, vilken var begreppstentan, och jag blev lite nervös när jag såg själva tentan. Min webbläsare tror jag gav upp tre gånger så blev jättestressad?! Dog typ, och återuppstod. Jag var precis på gränsen till att klara den så är såklart överlycklig! Nu sitter jag här, i mjukisbyxor, och dricker mitt te som hunnit bli fisljummet. 

Nu ska jag städa toan i lägenheten (inte så mysigt) och därefter kolla på Aktuellt - duellen: Schyman vs. Åkesson. Brukar aldrig titta på tv-programmen när de visas, utan är det något jag vill se kollar jag på det i efterhand. Känner att de 40 minutrarna kan ge mycket, fastän jag redan röstat. Senare idag blir det häng på Ikea, förfest och utgång på Retro! Kul tycker jag! En promenad kanske ska klämmas in någonstans också? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback