Början på vecka 38.Ph1; plugg-mode on! Ph2; detta ser en om en går utanför min dörr på nederplan.

Hallå människor! måndags vaknade jag upp kl 7 och var hur pigg som helst. Jag var även ledsen, förbannad och tveksam till om jag ville möta världen. 13%, 13% gott folk?! Blir så arg, ledsen och besviken. Jag tänker däremot inte ägna detta inlägg till valet, jag har ett planerat och det kommer att komma innan veckan är slut. Outfiten för den dagen var svart för att det var sorgedag. Runt lunch mötte jag upp Joss på skolan för plugg - 3,5 timmar spenderade vi där. När jag kom hem pluggade jag mer och sedan kollade jag på idol. 

Igår träffade jag min grupp för grupparbete kl 9 och satt där ett bra tag. Vi har redovisning på torsdag. Åkte hem, åt mat, gjorde ovettiga saker och eftermiddagen spenderades på BC:s mingel på Aka. De ska nämligen ta in nya medlemmar. BC, eller Blue Crew, är vårt utskott på HLK (kommunikatörernas utskott). De anordnar sittningar, insparken och andra roliga event under terminernas gång. Hade verkligen inte tänkt söka utan tänkte bara gå dit för minglet, men blev övertalad så nu får vi se!

dag är det verkligen plugg som gäller! En analys måste bli klar och gruppredovisning måste övas in! I eftermiddag väntar ett informationsmöte för "Hype.", som är ett annat utskott på skolan. De jobbar som ideellt som reklambyrå och eftersom det är ungefär det som jag vill jobba med så känns det givet att söka! Ser verkligen fram emot mötet! På schemat idag står även att PACKA eftersom jag åker imorgon. Har nästan ingenting kvar "hemma" så får släpa med en hel del på tåget. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback