Begreppshelveten.


Phs; från min insta.

Hallå där peeps! Nu har jag tänkt att komma tillbaka lite i det här med bloggning och inte bara ha veckouppdatering. Känner att det blir lite väl tomt på bloggen och det finns ju ingen anledning till att ha blogg om den inte uppdateras ofta! 

måndags hade jag föreläsning på förmiddagen (om svenska) och efter föreläsningen pluggade jag med Louise och Joss. Vi har, som kanske nämnt, en begreppstenta på fredag som känns som dödens död. Därför har det även fått äran att vara huvudperson i min rubrik idag/ikväll. Förutom att plugga på kvällen blev det att kolla debatter inför valet. Låter sååå kul osv. Är fortfarande orolig för mitt röstkort har inte kommit och just nu vill jag bara gå och göra min röst hörd! 

Igår hade jag ännu en föreläsning och därefter träffade jag min grupparbetesgrupp för att snacka ihop oss lite. Vi ska göra ett arbete om teoretikern Stuart Hall. Han är tydligen en mångsysslare och stod väldigt mycket åt vänster när han väl levde. Eftermiddagen spenderades på Ikea, Espresso House och liiite A6 med Louise och Katarina. Känns som att jag hänger på Espresso House hela tiden numera. Kvällen innebar pluggande och en film efter det. Filmen var jättesorglig också, bara för att nämna. 

Idag vaknade jag kl 7 och kunde verkligen inte somna om. Brukar alltid vakna tidigt men efterinsparken rubbades mina sovrutiner, men jag antar att de kommit tillbaka nu. Istället begav jag mig ner till tvättstugan för att tvätta och underbart nog var det inte en människa som tvättade då. Har därför kläder och sängkläder i hela mitt rum pga tre tvättmaskiner får inte rum på en tvättställning. Idag hade jag ingen föreläsning men åkte till skolan iallafall för att plugga. Lite halvt tråkigt att dem jag skulle plugga med inte dök upp av olika anledningar. Däremot hade jag något moment där jag kände mig så "studentig" så jag pluggade i solen, åt lunch och hade bara världens bästa känsla. Något i den stilen iallafall. Dessutom hade jag ju Mathilda, så helt ensam var jag ju inte. När jag kom hem till lägenheten la jag mig nere på en gräsplätt och pluggade/solade ännu mer innan jag förflyttade mig till sängen för att fortsätta läsa. Nu har jag iallafall läst alla sidor inför begreppstentan och tänkte göra resterande begrepp imorgon! Känns som att jag är ute i liiite dålig tid, men inte tillräckligt dålig för att sitta uppe halva natten. 

Inflik: underbart väder idag så det blev klänning! Brukar inte gå runt i klänning, men jag gillar det bara mer och mer. Ge det ett halvår så kanske jag övergett leggings och rockar runt i klänning istället. Hade i tankarna att gå över till jeans mer och mer, men klänning känns ju så underbart?! 

Imorgon står det, självklart, plugg på schemat men även en intervju med en kille som jobbar på Moderskeppet?! Hur coolt! Kanske är jag bara lite nördig av mig, men ah, nä, det är coolt. Jag har tänkt ta med mig kameran ut på en fotorunda här i Jönköping där jag, kameran och musiken i mina hörlurar bara strosar runt... Men vädret har inte varit med mig än. Kan tänka mig att jag kan hitta tid för det i helgen och isåfall har ni bilder att vänta er! 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! Nu är det dags för sängen och imorgon väntar en ny dag i Jkpg. 

Kommentarer
Postat av: jossan

Mycket pluggande nu i början redan?:)

sv: Ja det är ju verkligen snyggt med kort hår på vissa personer, du t.ex passade ju jättebra i page! Men jag klippte mej faktiskt en bra bit, trivs inte jättebra i det men jag får se det som att allt det slitna försvann så det är ju skönt :) Jag tycker att jag bara ser yngre ut i kort hår hehe :(

2014-09-04 @ 19:58:42
URL: http://josefinsunnanlid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback