14-09-29


Ph; dagens instabild.

Hallå där! Hur har er höstdag varit? Min har faktiskt varit rätt bra. Hade två stycken rätt värda föreläsningar (en om hur vi lär och en om en presstalesmans arbete). Det låter kanske inte så intressant, men ångrar iallafall inte att jag gick! Efter föreläsningen gick Louise och jag för att plugga på Condeco - gick sådär. Jag tror faktiskt inte att jag är en sån person som kan plugga på café. Det bullrar för mycket, folk pratar och utrymmet är mycket begränsat.

Min dag har inte varit mycket mer än plugg, vilket är hur de flesta dagarna brukar vara. Har iallafall plöjt mig igenom all kurslitteratur som ska vara läst hittills - det är verkligen mycket att läsa just nu! Jag förstår ungefär hälften så hoppas lite klarnar på föreläsningen imorgon.

Känns dessutom väldigt konstigt att det snart är oktober?! Har jag varit i Jkpg så länge redan? Innan ordet av det är jag hemma i Närke igen. Bokade faktiskt tåg hem i dag också. Har faktiskt rätt mycket att se fram emot så det kompenserar väl all ångest alla tentor ger?

Anyway, ville bara slänga in ett inlägg som vanligt! Nu är det verkligen dags för sängen så vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback