"We were hanging up on the roof"


Ph; standardmaten.

Hallå där! Nu är vi alltså i slutet på vecka 40 och jag tycker att veckorna bara har sprungit i väg. I går var inte en produktiv dag, men däremot väldigt social. Runt lunch åkte jag ner till stan för att fika med en klasskompis - mycket trevligt då vi inte pratat så värst mycket innan. Därefter skype:ade jag med Emma, Elina och Alva tills klockan var alldeles för mycket. 

I dag däremot har dagen varit betydligt produktivare! Jag har tvättat, pantat flaskor, gått en promenad i höstsolen, stekt pannkakor i mängder, raderat och sorterat bilder på datorn (har väldigt mycket kvar) och pluggat lite. Den senaste timmen (om inte mer) har jag suttit och kollat på Moderskeppets kurs "Stora Photoshopkursen". Lite som nämns visste jag sedan innan, men det är mycket små knep som jag aldrig hört talas om och flera sätt att redigera bilder på är alltid välkommet! Självklart har jag en kopp te bredvid mig också. 

Dessutom såg jag schemat för hela november och nästa kurs i dag också! Det verkar som att den kommer bli mycket mer praktisk (jättekul) och behandlar bland annat Photoshop, Illustrator och InDesign. Jag kan bara tacka och ta emot. Känns verkligen som att jag måste ta upp fotograferandet igen - det riktigt kliar i fingrarna. Jag borde egentligen också ta tag i bloggdesignen, men den får helt enkelt komma i andra hand. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer
Postat av: Nicole

Pannkakor är ju så gött ju =)
Gör det en hel del jag med!

Jahaaa, men har för mig att jag testat det och att det inte alls gått :O men ska testa det nu!! Tack :D

2014-10-06 @ 08:13:48
URL: http://nnnnicolee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback