När en bestämmer sig för att åka hem.


Ph; blev så förvånad när jag såg en häst på Råslätt - var tvungen att ta kort! 

Ph; i väntan på tåget hem.

Ph; Örebros slott i fredags.

Ph; Irmas söta mopsar, dör av söthet ♥

Ph; lillkusinen Meya i går efter jobbet hemma hos moster.

Ph; gårdagens kväll, sett likadant ut i dag också...

Hallå där peeps! Nu har det blivit en ganska stor lucka här på bloggen, men jag har verkligen haft fullt upp. Det eller så har jag varit för trött för att ens orka göra någonting. Låter som livet eller hur? 

fredags lämnade jag in min hemtenta, kollade serier och satte mig på tåget som skulle ta mig hem till Närke. Var inte hemma alls länge innan det blev dags för utgång i Örebro - har nog överskattat Strömpis en aning och stod i stället och saknade Aka nästan hela kvällen. Det som gjorde kvällen värd var väl nostalgin, människorna och lite nattmat på McDo. 

lördags gick jag upp hyfsat tidigt och medan jag åkte till mormor och morfar för fika stannade Elina kvar hemma och kollade på film. På eftermiddagen kom tjejerna till mig - vi fikade och uppdaterade varandra om det senaste. Det blev en hemmakväll med jättegod mat (som jag önskat) och film med föräldrarna. 

söndags fikade föräldrarna och jag hos min kusin (som skaffat hus nyligen) och därefter åkte jag vidare till farmor för ännu mer fika. Fick dessutom reda på att jag har jobb mån, ons och fre! Eftermiddagen och kvällen spenderades med Irma och Elin - har saknat dem något enormt! 

går jobbade jag 9-16:30 och därefter blev det fika hos moster med mamma, lillkusinen och kusinbarnen - mycket mysigt! När jag kom hem därifrån satte jag mig och började plugga, men det gick inte så bra... Bytte snabbt plugget mot film och somnade halvt om halvt i soffan pga så himla trött!

dag har jag pluggat, lagat mat, kollat film och åter pluggat. Vill bara avlida för att jag hatar begreppslistan?! Vädret gör mig ledsen och något som gör mig ännu mer ledsen är hur mörkt det är?! Ser knappt ljuset längre. Kvällen kommer, förhoppningsvis, spenderas med Irma men annars tänker jag lägga mig i soffan och kolla på första bästa film. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback