Filmkväll, plugg och sittning.

Ph1; mitt rum i tisdags. Ph2; halvvägs upp till Dalvik ser det ut såhär. Ph3; när en studerar måste en tydligen plugga också. Ph4; men sen kan en gå på sittning också, två dagar innan hemtentan ska in.

Hallå där! Nu är det torsdag kväll och jag ska precis börja packa inför hemresan i morgon. Lämnar nämligen Jkpg för livet på landet för helgen. Ska bli riktigt skönt att träffa igen - i helgen är det nämligen reunion som gäller! Åter till dagarna som gått...

I tisdags åkte jag till skolan för att plugga med tjejerna och kvällen blev spontanfilmkväll hos Louise - mycket mysigt! Så snäll som hon är fick jag sova över då mitt rum stank av målarfärg. I går vaknade jag upp hos Louise, pluggade lite, åkte hem och åkte sedan till stan för att möta upp Joss. Kvällens planer: sittning, mellanfest och aka. Sittningen var grym och älskade verkligen maten och alla spex! Blev allt som allt en lyckad kväll. I dag var jag otroligt seg när jag vaknade, men drog mig till slut upp ur sängen för att åka och plugga med tjejerna i skolan. Sedan vidare till A6 med Louise och Katarina - skulle ha en spegel, hittade present till bästa vän i stället. Helt okej ändå. Fick dessutom reda på vilken projektgrupp jag kom med i inom Hype! Tror det kommer bli jättekul och utmanande!

Nu måste jag verkligen ta tag i min packning, min tvätt och resten av mitt liv! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback