14-10-07Ph1; en bit av campusområdet - känns verkligen att hösten tagit Jkpg med storm! Ph2; Laila Bagge.

Hallå där peeps! I dag har verkligen varit en bra dag. Första föreläsningen kickade igång kl 10 och handlade om strategisk politisk kommunikation. Rätt intressant, men nu såhär till kvällen kommer jag inte ihåg så mycket av vad han pratade om. Andra föreläsningen handlade om lobbying och var mycket intressant! Inbokat i dag var även att gå på en föreläsning där Laila Bagge pratade så Louise och jag satt kvar en timme (då vi annars slutade kl 15). Jättemysigt att bara sitta och prata. 

Föreläsningen hon höll i handlade mycket om mål, ambitioner och att man kan ta sig vart som helst bara man är redo att satsa på det! Mycket inspirerande med andra ord. Sen jag kom hem har jag bara hunnit göra mig ett glas oboy för snart börjar Portkod 1525 som jag ska se på. Förutom det ska jag läsa ut min bok som jag håller på med (ska skriva en bokrecension om den. Egalias döttrar heter den och är väldigt bra! Självklart kommer jag skriva lite mer detaljerat om den här på bloggen när jag får tid. 

Anyway... Alla tycker att studenter har HUR MYCKET TID SOM HELST, vilket vi har, men jag har lyckats fylla alla tänkbara luckor med aktiviteter så det är nog bäst om jag rundar av nu! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback