"Cause we're to young to feel this old"


Ph; Himmlen sen i torsdags. 

Hallå där! Har alltså inte bloggat sen i tisdags. Borde nog börja veckoblogga. I onsdags hade jag lektioner och på eftermiddagen åkte jag iväg till läkarn med moster. Där efter blev det mat på marieberg, shopping i affärerna bredvid och fika hos kusin som avslutning! I torsdags tog jag sovmorgon men vaknade tidigt iallafall. Däremot hann jag med en hel del på morgonen och cyklade till bussen. Kvällen spenderades i Örebro med Elin och två av hennes kompisar. Trevligt med nytt folk! 

fredags satt jag och pluggade i skolan först, därefter lektioner och  efter skolan åkte jag iväg och jobbade. Kvällen spenderades halvsovandes framför tv:n - bästa. Igår städade och tvättade (hushållssysslor) jag - vuxenpoäng! Kvällen började med att vi förade hos Elin och gick till 100-dagars på Frimis när det öppnade. Däremot blev jag besviken på Frimis och allt som allt blev det en av mina mindre lyckade utgångar, men är fortfarande glad att jag gick ut för sällskapet var det inga fel på! ♥ Känner dock att det vore lägligt med ett par hemmakvällar nu! 

Idag vaknade jag jättetidigt och halvsov rätt länge efter det. Åt frukost, kollade PLL (omg) och gick tipspromenad var vad jag hann med innan det blev dags att åka iväg till Gustavsvik för lite relax. Hade det jättekul med tjejerna medan vi åt, bastade, bubblade i bubbelpoolen och sådär. Måste verkligen göras om! Fick även premiäråka med Alex (efter en otroligt lång tid)! Kom hem för en stund sedan och nu är det sängen som gäller! 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback