14-03-25


Ph1; Örebros slott. Ph2; Ida och Astrid på McDo.

Hallå där! Hela dagen har känts som onsdag, men det är självklart bara tisdag. Just nu sitter jag här, med en kopp te som jag hoppas ska göra min hals bättre, och funderar på vad jag ska skriva om dagen. Den började med att jag inte alls behövde stressa imorse (vilket jag brukar få göra) och det är ett stort PLUS! Till skolan för religionslektion och webbutveckling där jag satt och skrev lite på mitt manus inför presentationen nästa vecka. Det är konstigt att jag inte är stressad över det än... Men jag antar att det kommer framåt helgen? Antagligen. 

Slutade 11:50 och åkte in till Örebro för att luncha på La Baugette by myself. Tyckte faktiskt det var skönt att äta själv; försvann i mina egna tankar, i restaurangvirvlet och alla andras livliga diskussioner! Det är otroligt kul att iaktta människor... Utan att låta som en stalker. Mötte sedan upp Elin då hon snabbfikade innan vi skildes åt då jag hade körlektion (som gick bra). Efteråt gick jag till hennes lägenhet en stund innan min buss gick. Skönt att kunna träffas sådär ibland och uppdatera oss lite om varandras liv (som om vi inte visste vad som hände med hjälp av instagram, facebook, twitter, snapchat och bloggar). Att träffa någon öga mot öga, ta en fika och prata är så underskattat. Jag älskar att fika, prata och träffa människor. ♥

Blev tidigare idag nominerad till någon "lägg ut fem stycken vardagsbilder på din instagram" - grej så bilderna ovan är "vardagsbilder" jag lagt ut på min instagram hittills. Kul. Lämnade Örebro efter ett par timmar där och åkte till McDo där moster och kusinbarnen väntade. Mat ♥ Resten av kvällen har spenderats vid köksbordet med plugg, och tyvärr ser resterande eftermiddagar ut att vara fyllda med plugg också. 

Anyway, nu är det dags för sängen! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback