Studentstress och studentdagen.
Phs; jag har tagit långt ifrån alla bilder, utan har lånat från facebook osv.

Så... Nu har det gått ett tag här igen, men jag har verkligen inte haft tid! Det har varit fullt upp hela tiden, men nu känner jag att jag har lite andrum. Jag kommer, som vanligt, börja från där jag slutade. I torsdags var det S T R E S S hela dagen - handlade mat med farmor på förmiddagen + fick mat, städade när jag kom hem, hjälpte till med mat, dukning etc och sen blev det en snabbis på barnkalas också. Hade som sagt planerat in en del annat, men fick avboka pga tidsbrist och tur var väl det för jag hade ju inte hunnit alls!

I fredags vaknade jag med pirr i hela kroppen - studenten var ÄNTLIGEN här! Jag gick upp vanlig tid och mamma hjälpte mig lite med mitt hår. Klockan 7 hämtade Elina upp mig och vi åkte till Solis där vi skulle ha vår champagnefrukost. Vi var inte en sån sammansvetsad klass men jag gillade vår champagnefrukost iallafall - Solis höll rörande tal, vi drack äcklig champagne (jag bytte ut min mot cider), myste med hans hundar (jag), åt mackor (alla), skrev i varandras mössor och annat lite sånt. Tyvärr var vi kanske lite väl tidsoptimistiska för vi hann inte ens med ett gruppfoto?! Dessutom fick vi rusha lite till studentfotograferingen.

På vår klasstid fick vi betygen och såg på ett bildspel som innehöll bilder från ettan och framåt. Jag lyckades hålla tårarna inne, men jag hörde allt snyft runtom i klassrummet. Som vanligt väntades esteternas studentshow och tyvärr blev jag besviken. Låtarna var inte alls de jag tänkt mig och stundtals inte alls sådär peppande som man ville att studentshowen skulle vara? Nåväl, de gjorde det bästa de kunde! När vi skulle tillbaka till klassrummet regnade det rejält ute och jag var otroligt glad för ponchon jag tagit med mig tidigare.

Nästa studentgrej att göra: springa ut! KAOS! Vår klass gick ut rätt sent, men det gjorde egentligen inte så mycket. Jag skulle gå först i klassen och hålla klassens skylt - tyvärr syndes bara skylten i folkmassan och jag såg knappt över alla studentmössor. På nästan alla bilder ser man vart jag skulle ha synts... Om jag hade varit längre. När vi hade stått på ställningen ett tag kände min klasskompis och jag två regndroppar och sedan öppnade himlen sig. Som tur var hann vi ta på oss våra ponchosar! Inom några sekunder hade alla fått upp sina paraplyer. ett hav bildades mitt på skolgården och mina ballerinaskor blev plötsligt genomblöta och hade jag tappat dem hade de väl blivit små svarta båtar med rosetter på. Kul.

Därefter var studentkortegen på tur, men min klass gick inte hela utan bestämde oss för att åka flaket istället. Nu hade regnet slutat, men ALLT och ALLA var blöta. Vem visste att det var så kul att dansa på flak? Inte jag iallafall. Trots att vi åkte fel, kom iväg sent och att Solis mamma ringde när vi åkte (hans mobil var inkopplade till högtalarna) så tyckte jag att det var en lyckad färd! Efter flaket var det bara hem, träffa släkten, äta, ta kort och städa undan innan det började bli dags för FRIMIS. Jag hade mycket låga förväntningar (pga 100-dagars) men det var verkligen kul! Jag såg otroligt mycket människor jag inte sett på evigheter och dansade ungefär hela kvällen. Kom hem kl 3 och somnade halv 4. Stabilt.

Däremot är jag inte en av dem som har minnesluckor, tappat saker osv... Men jag vet x antal som tillhör den skaran. Till er har jag frågan: var det kul eller kommer ni inte ens ihåg det? Var det värt det? Jag förstår inte grejen med att ta shot efter shot, att vakna upp och inte veta vart man är, att ha minnesluckor, att gå in för att bli så full som möjligt? Snälla förklara för mig. Jag förstår verkligen inte.

Kommentarer
Postat av: GoForFit

Härliga bilder! :) Grattis till studenten! :)

2014-06-17 @ 10:43:26
URL: http://goforfit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback