Vecka 30


Phs; Senaste från min insta.

Nu är det bara en vecka kvar innan jag är tillbaka i nuet, så klämmer in hela vecka 30 i ett enda inlägg! Den veckan var rätt fullbokad, vilket är kul för vill ju (oftast) fylla mina dagar med så mycket som möjligt!

måndags jobbade jag, men slutade übertidigt så njöt antagligen av värmen. Gissningsvis i/vid poolen. I tisdags åkte jag iväg för att kolla på kattungar hos Elina och Julia. Kattungar är alltid så söta så mitt hjärta smälter gång på gång. Därefter kom moster och mina kusinbarn hem för lite bad. När Alva slutade jobba åkte jag in till Askersund för att möta upp henne och ta en glass i hamnen - mycket gott och roligt! På kvällen åkte jag till Irma (där jag oftar hamnar av någon anledning) och vi åkte iväg och badade samt chillade (som vanligt). Kul att jag köpte en Ben&Jerry's och glömde lägga in den i frysen?! Visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

onsdags jobbade jag länge och så mycket mer blev det väl inte den dagen. I torsdags hjälpte jag farmor att handla, stannade till hemma för lite bad och åkte sedan vidare till Kumla för att möta upp Alex för glass och bad. Hade inte träffat henne sen studenten (mer än en månad sen) så det var ett kärt återseende! Inte så lätt när alla jämt är så upptagna. Framåt kvällen åkte jag vidare till Örebro för att gå på bio med Elin och efteråt överraskade vi Micki och Jessi en snabbis. 

fredags jobbade jag åter igen, långdag även denna dag. CASH IS KING är det enda jag tänker på. Eller, vem gör inte det förresten? Ska däremot inte klaga, att ha tredagarsveckor är grymt! I lördags jobbade jag ett par timmar och sedan kom gästerna hem till mig! Hade nämligen lite "poolparty" här hemma så badade, solade, grillade, kollade film och åt BJ's. Mycket trevligt! Det blev även lite av en "sista gång" att se alla då de flesta börjar flytta osv. Kommer kännas så tomt. Alva och jag gick och la oss runt 4 - så död dagen efter. Kommer inte ihåg senast jag gick och la mig så SENT? Åh, känner mig så gammal. Alla som är mitt uppe i krogenlivet är väl det där en baggis för. Måste erkänna att krogen är inte alls lika lockande längre, men jag ska definitivt ut en "sista gång" i Örebro på vääääldigt länge och den ska bli kick-ass! Söndagen spenderades åt att vara halvdöd hela dagen och försöka ta igen den förlorade sömnen. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback