Vecka 28


Ph1; Wettervik i onsdags. Ph2; jag i torsdags. Ph3; Sofia, jag och Elin igår.

Hallå där! Nu har det verkligen varit dålig uppdatering här, men vill ju egentligen uppdatera mer. I måndags jobbade jag och jag kommer inte ihåg hur jag spenderade kvällen. I tisdags var jag hos narkosläkaren följt av en tur till marieberg där jag hittade en jättemysig tröja. Kändes lite fel att köpa höstkläder när det fortfarande är sommar. I onsdags jobbade jag hela dagen och på kvällen åkte jag med Wettervik, vilket var hur fint som helst! Kameran var självklart med, men har inte hunnit redigera några bilder än så ni får nöja er med en instabild så länge. 

torsdags gick jag upp supertidigt för att ringa vårdcentralen och därefter åkte jag in och hjälpte farmor att handla. Efter vårdcentralen åkte jag till apoteket och fick med mig diverse saker. Kollade PLL hos Irma och sen åkte vi hem till mig och badade/solade. Första gången jag badade iår förresten! Resten av kvällen spenderades med Irma. I fredags jobbade jag hela dagen och på kvällen blev det utgång med Elin, Sofia och Irma. När Sofia väl kommer till Örebro så får man passa på - tre år sedan jag såg henne sist?! Igår var jag en snabbis till loppisen som hölls i nygatan, mötte upp Elin, Sofia och hennes pojkvän i Örebro för lunch och fika, snabbfika hos kusin och slutligen cruisingen i Askersund med lite glass från hamnen. Idag har jag inte planer utan ska mest ta det lugnt och ladda inför kommande vecka.

Fick dessutom reda på mitt antagningsbesked i fredags. Det gick inte riktigt som jag hoppats på (reserv på förstahandsvalet, kom in på andrahands). Just nu velar jag väldigt mycket mellan att stå som reserv, men tacka ja till andrahands eller att inte plugga till hösten överhuvudtaget. Att studera kaosar till allt just nu, men jag har inte någon plan b i bakfickan heller. Jag har sån beslutsångest?! KAOS. Vet knappt vad jag vill längre. Tvivlar på att studera, på att flytta hemifrån och på mig själv. Bra där! 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback