Spontan fredag.


Ph; två stycken hundar och en stycken Irma. Tog inga bilder igår, men å andra sidan vet jag inte hur mycket man skulle ha sett på dem isf...

Hallå där! Igår började dagen med ett historiaprov och resten av skolan. På eftermiddagen fick jag skjuts hem av Ricky (tummen upp för vänner med körkort och bil). Var inställd på jobb, men istället blev det utgång med Elin i Örebro. Frös så mycket när jag först kom till Örebro att inte ens touchen på mobilen fungerade. Vi började kvällen på noise för att se ett band, vars namn jag inte kommer ihåg, med Elins vänner och sedan vidare till satin. Det var sjukligt kul, trots att jag inte drack mycket alls, och jag kan säga att det blev en lyckad första utgång! 

Efter ett tag på satin mötte jag upp Irma, och människor vars namn jag knappt kommer ihåg, vidare till donken och sen bussen hem till Irma. Träffade många nya människor igår, vilket var otroligt kul, men också gamla människor. Nu när jag tänker efter var det många människor vars namn jag inte kommer ihåg... Så kan det ju gå när man har minne som en guldfisk.

Denna dag ska spenderas hemma, antagligen framför serier och filmer, med myskläder! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer
Postat av: jossan

Kul att du hade det bra på din första utgång iallafall,Hanna! :D
Men mitt namn hoppas jag att du kommer ihåg iallafall haha ;)

2014-01-12 @ 01:51:22
URL: http://josefinsunnanlid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback