"I've lost control and I don't want it back"

Hallå där! Kör utan bild idag. I måndags var allt bara segt, ganska chockerande och fnittrigt. Kvällen spenderades med serier, körkortsteori och matteboken. Känner mig verkligen död och begravd i skolarbet just nu - Motivationen sjunker. Igår hade jag random lektioner och sen åkte jag in till Örebro för att ta en fika med Elin innan min körlektion. Alltid kul att prata om "det senaste" och annat trams. Körlektionen gick hur bra som helst och det är verkligen peppande när körskoleläraren själv säger att det gick bra! Körkort, snart är du MITT. När jag kom hem på kvällen var köket fullt med folk och fika - Inte dumt, inte dumt. Säger aldrig nej till fika, och inte folk heller för den delen.

Idag hade jag bara en lektion (där jag gjorde om mitt namn till partiklar) och därefter SYV-info som gav mig ångest. Känns så ofattbart, men det känns mer ofattbart att många tror att Örebros universitet är mitt förstahandsval. Vilken del av "JAG VILL BORT" är svår att förstå? Örebro är mitt sistahandsval. Kanske är jag rädd för att bli kvar på samma ställe? Alla önskar att dem vore fåglar så dem skulle kunna flyga och flytta hursomhelst, men varför bara inte ta ditt mod, ditt liv och dina drömmar och ge dig iväg? 

Anyway, kl 12 klev jag innanför dörren här hemma och på dessa fyra timmar som jag varit hemma har jag försökt laga lasagne (KAOS), ätit min kaoslasagne, halvt analyserat en novell och insett att jag verkligen måste sätta igång med mitt gymnasiearbete. Ångest, ångest, ångest. Istället sitter jag här och skriver ett sådär halvintressant inlägg. Produktivt. Kvällen kommer iallafall spenderas framför Mia på Grötö, antagligen med chips som sällskap. 

Kommentarer
Postat av: Nicole

Psykologi/samhällsområden, hjälpa ungdomar :) T ex socionom, psykolog beteendevetare :)
Blev du klokare idag? :)

2014-01-29 @ 18:05:53
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: NICOLE

SV Ja det är ju det jag är intresserad av :) psykologi, filosofi religion och samhällsvetenskap :) Så något där blir det.
Haha ja förstår det! Men det är snart dags! :) Längtar så. Och det kommer bli jättebra hur det än blir. Allt ordnar sig!

2014-01-29 @ 19:57:56
URL: http://nnnnicolee.blogg.se
Postat av: jossan

Hoppas du kommer fram till vad du vill göra & gå nånstans! Men jag förstår att det är svårt. :)

sv: Ja samma här. Bara så otroligt jättefin serie rakt igenom, åh! :') Ja precis, det var det ju faktiskt. Men bäst ändå!

2014-01-30 @ 22:50:34
URL: http://josefinsunnanlid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback