Hundraåringen

 <--- Filmen! 

I denna film får du följa Allan, en hundraåring som kliver ut genom fönstret på äldreboendet och ger sig ut på sitt, kanske sista, äventyr! Filmen är full med missförstånd och Allan hamnar i kniviga situationer nästan jämt. Parallellt med nutiden får du följa Allan genom hans liv, alla människor han träffat och alla situationer han hamnat i. Det är en mycket intressant gammal man kan jag berätta! 

Jag trodde filmen skulle vara bättre. Det är inte det att den inte var helt okej rolig eller att den var seg. Jag trodde bara den skulle vara bättre. Jag kanske hade för höga förväntningar, inte vet jag? Någon som sett den och kan tillägga nåt? Jag tycker att ni ska se filmen, om ni vill, men det är inte ett måste. Jag vet att filmen är baserad på boken, och nu är jag tveksam till att läsa boken. Har inte bestämt mig än, människor säger ju att den är bra iaf. 

Kommentarer
Postat av: sannas rum

Har inte sett den och har höga förväntningar men ändå inte. Samtidigt som jag hoppas att den är bra så känns det som att den aldrig kan vara bättre än boken. Tycker det är synd att de tagit in så många kända skådespelare, nackdelen är ju att man förknippar dem med andra saker. Jag är heller inget Robert Gustafsson-fan, så jag vet inte riktigt om jag vågar se den då jag är rädd att bli jättebesviken ;P

2014-01-06 @ 16:51:39
URL: http://sannasrum.se
Postat av: sannas rum

Jag lär säkert se den, men jag gillar det inte ;P

2014-01-06 @ 19:45:42
URL: http://sannasrum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback