14-01-21


Phs; Boken jag läser på engelskan - Ca 100 sidor lång. Låter bra. 

Hallådär peeps! Kramens dag idag, mycket trevligt! Däremot ingen i min omgivning som visste om det. Kickade igång dagen med religion, vilket jag tycker är rätt intressant för det finns plats för åsikter och tankar. Så är det inte riktigt i matten... Där är det bara rätt eller fel liksom. Dagen har rullat på, slutade skolan halv 14 och fick skjuts hem av Ricky. Vill inte veta hur många gånger han skjutsat hem mig, måste skaffa körkort så jag slipper tigga skjuts av alla andra.

En av de bättre stunderna på dagen måste nog ha varit när jag satt i köket, med en kopp te och läste en bok. Utan att låta som världens nörd vill jag bara säga att människor underskattar böcker. Hur skönt är det inte att, för ett ögonblick, vara i en annan värld och följa någon annans liv? Böcker låter en pausa verkligheten och dyka ner i det som känns rätt för stunden. Menar inte att man ska fly från vardagen, men visst är det skönt att bara kunna pausa ändå? 

På kvällen blev det en promenad i januarikylan. Trots att det blir otroligt kallt om näsan och det isar till när man andas in den überkalla luften så finns det något skönt med att frysa lite sådär. Tankarna bara försvinner och alla problem löser sig själva! Ibland är en promenad allt som behövs. Oftast har jag kommit på världens smartaste lösningar under promenader eller precis innan jag somnar. 

Anyway, nu är det dags för sängen! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback