Converseväder, ja tack!


Phs; Senaste från min insta (@hhhannahhhs).

Hallådär peeps! Redan tisdag kväll! Tiden går fort när man har roligt, eller mycket att göra som jag har. I söndags övningskörde jag till Askersund, Hallsberg och Kumla samt standardfikade hos farmor sådär som nästintill varje söndag. Därefter pluggförsök och serietittande. Igår var det första skoldagen efter lovet, vilket innebar å n g e s t, men slutade redan 11:35, vilket inte var något att klaga på. Däremot hade jag en körlektion i Örebro kl 16, men satte mig och pluggade lite - produktiv! Därefter bussen direkt till frisören och när jag väl kom hem igen var det mer eller mindre bara att gå och lägga sig. 

Idag fick jag lite sovmorgon, tandläkarbesök, övningskörning, körlektion och därefter till skolan för den första (och sista) lektionen på hela dagen. Sen jag blev hämtad från bussen har jag pluggat, gått på promenad, lyssnat på musik (m a s s o r), fikat hos mormor och morfar och annat fix. Jag blir så glad av det fina vädret! Vem kan inte vara glad just nu?! Trots plugg, ångest och sömnbrist är vädret underbart. Jag gillar att stå och vänta på bussen när solen kommit upp en bit, att gå på promenader efter skolan (utan att behöva ha ficklampa) och att kunna ha converse på mig för att det inte är så kallt längre! 

Anyway, dags för sängen nu! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Lyckat.Ph1; becca och Alva. Ph2; så. Jäkla. Gott. Med. Mat.

Sååå... Hallådär! Då är det alltså lördag och sista helgen innan skolan kickar igång igen. Känns sådär, men lovet har varit bra! Igår när jag var påväg till jobbet (gick ner) var det slaskigt och sådär... Jäkla bilist som inte saktade ner tillräckligt... Till bilist: mina byxor torkade efter någon timme, tack för din obefintliga omtanke! Igår var en sådan dag där jag la små saker på minnet, antingen sånt som fick mig att le eller som fick mig att höja på ögonbrynet. Dessutom kommer jag ihåg att det var en kille som sa "mamma, det är ju större än lillica i Askersund?!" När de kommit in i affären och jag ville bara skrika "hell yeah it is, cause we're awesome!". Däremot höll jag det för mig själv. 

Gick omkring där, plockade upp varor och var sådär trevlig som man ska vara när man jobbar bland människor men jag blir allt lite putt när folk inte hälsar tillbaka. Jag kan liksom säga "hej" till samma person tre ggr. Okej, hälsar jag en fjärde gång kräver jag väl inte ett svar tillbaka. Igår var en sådan dag där folk sa grattis till mig, till mig och mitt obefintliga körkort. Det kändes sådär att behöva förklara varför jag inte har det där plastkortet. 

Efter jobbet stack jag hem, kort därefter kom becca och Alva och vi åkte vidare till Hallsberg och coco Thai. Premiäråkning med becca (även om hon tog det för ett tag sedan...). Mätta och belåtna åkte vi hem till mig, bosatte oss i soffan med ätbart, drickbart och datorn i högsta hugg. Det blev nostalgifilmer, prat och annat nödvändigt som gjorde det till en lyckad tjejkväll! 

Lördag; övningskörning, slask, ont i huvudet och lite ångest. Kvällen spenderas hemma och lika glad är jag för det! Känner inte alls för att gå ut, så lika bra att stanna inne. Just nu försöker jag klura ut en personlig födelsedagspresent till någon jag egentligen inte känner - you see my problem, huh? Hoppas på att jag vaknar upp en morgon och vet vad jag ska köpa. 

Nu har jag skrivit en hel bok (känns det som) så bäst att jag rundar av! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses.  

"This is another test which I would fail when at my best"

Hallå där peeps! Försöker komma ihåg vad jag gjort hittills, men som vanligt sviker minnet. Jag har inga minnesluckor, bara inga minnen överhuvudtaget så att säga. Bieffekt av att bli äldre kanske? Jag antar att tisdagen spenderades med tv-serier, filmer, plugg och annat oproduktivt. Satt iallafall och ångrade mig liiite över att jag inte åkte på studentkryssningen, men samtidigt inte alls. Igår jobbade jag ett par timmar, försökte plugga, kollade tv-serie och på kvällen blev det utgång. Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, eller alltså, den var kul, men jag hade väl för höga förväntningar I guess? Känns som att det dröjer ett tag innan nästa utgång, för just nu känns det som att det kvittar, men det är väl nåt som magkänslan får bestämma! 

Imorse vaknade jag kl 8, vilket är vidrigt tidigt, åt frukost senare ändå och började sedan projekt: städa hela huset. Det fick bli dagens goda gärning, ville ju inte riktigt gå ut och skotta. Har jag gjort något mer produktivt idag? Jag har skrivit pyttelite på min labbrapport, räknat pyttelite matte, uppdaterat snapchat/fb/instagram/twitter alldeles för mycket och blivit för distraherad av min kungliga musiksmak (det som spelats mest idag är You Me At Six). Så. Jäkla. Produktiv. 

Anyway, märker att jag har lite för mycket kvalitetstid med min telefon. Imorgon är det FREDAG och jag LÄNGTAR. Det kommer bli bra! 

Blir ledsen.


Jag önskar att det inte fanns människor som tänkte såhär om sig själva och jag blir ledsen när jag läser detta. Jag vet att det finns människor som tänker PRECIS såhär och det är så synd! Jag blir ledsen över att detta, som står ovan, bara betonar det yttre. Är det inte mer som räknas? 

Jag har säkert tagit upp det här förut, men så vitt jag vet behövs det fortfarande tas upp. Jag har någon gång varit i samma situation som punkterna ovan, även om ni inte tror det. Jag har varit osäker över mitt utseende och, även om ni inte ser det som det, fått pikar över min kropp och vad/vad jag inte äter. En person sa för ett tag sedan "jag förstår mig inte på hur du äter, tur att jag inte äter lunch med er." Varpå jag skojade bort det. I tystnad tänkte jag "okej, tack, men jag vill nog inte äta lunch med dig mer. Ta det jäkligt personligt." Sen när påverkar det någon annan vad jag har, eller inte har, på min tallrik? 

Ni tänker säkert att "du vet ingenting, du är smal" men att vara smal är inte lika med ett lyckligt liv. Det är när ni inser det som ni verkligen kan få ett lyckligt liv. Ja, jag kan äta i princip vad som helst utan att öka i vikt. Nej, jag sliter inte sönder mina byxor (även om jag hade använt byxor 24/7). Nej, jag tränar inte och går varken upp, eller ner, i vikt. För vissa verkar detta vara det idealiska? Varför?! För att det är vad samhället har lärt oss, för att det är vad alla andra tycker och för att det är normen. 

Okej, att vara fysiskt hälsosam leder självklart till ett sundare liv... Men det gör väl att vara psykiskt hälsosam också? Den sista delen är något många glömmer bort! Varje gång jag ser en gymbild, fruktbild eller en "beachen 2014" blir jag glad men även lite ledsen. Jag tänker "nej, oj, snälla, gör det för dig själv och inte för någon annan". Jag blir lite ledsen när folk i min omgivning blir som besatta av vad dem äter, men mest av allt så blir jag ledsen över folk som känner ångest över att dem åt en chokladruta eller skippade träningen och känner att de måste köra dubbla pass dagen efter. 

Självförtroende och självkänsla är A och O. Det kommer inte över en natt, utan behöver tränas upp. Släng in det som en övning på gymmet! Beröm dig själv, men inte bara för vad du presterar fysiskt. Sluta jämför dig själv med andra. Det kommer alltid vara någon som kan/gör det lite bättre, men alla har sina starka och svaga sidor! Den enda du ska jämföra dig själv med är DIG! Jag vet att det inte är lätt, för jag kan komma på mig själv med att jämföra... Men då slutar jag för det kommer inte leda mig någonstans. 

Jag vill även betona att det inte bara är tjejer som har dessa problem, utan det finns gott om killar också. Tror ni inte att de också jämför sig med människor i sin omgivning? Tror ni inte att de också har en massa krav att uppfylla? De har också en standard som de kämpar för att uppnå. Det är galna ideal vi pratar om, både för tjejer och för killar, och det är dags att bryta ner idealen. 

14-02-17


Ph; Från insta.

Hallå där peeps! Måndag idag. Så, vad finns det att säga om denna dag?
Den har väl inte varit ultimat så att säga... Körde faktiskt upp idag, men kuggade pga cyklist.
Nu vill jag att cyklister försvinner från jordens yta, så att ja, så är det iallafall. 
Känns iallafall bra att alla jag känner svär över cyklister! 
Nu har jag iallafall varit depp, peppat upp mig själv och är taggad på utgång istället!
Förutom körningen då så blev det kort jobbpass idag. Blir faktiskt riktigt glad när man blir bemött av glada kunder så var väl delvis positivt att jag jobbade idag! 

Anyway, nu ska jag ner och dricka te! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

"Let your words be anything but empty"

Ph; Ros.

Hallå där människor! Har väl tänkt att blogga i ett par dagar nu, men det har inte blivit av. Så... I fredags var det alla hjärtans dag - Mys. Trots att jag är singel är det ändå mysigt att se alla andra som faktiskt har en partner. Dessutom behöver man inte känna sig ensam - vänner och familj ska inte underskattas ♥ Känner mig inte mer eller mindre ensam bara för att kärleken råkar ha en speciell dag. Kärlek borde visas alla 365 dagar tycker jag! Människor började skriva grattis till mig (trodde att jag fyllde år)... Det är roligt vad lite grupptryck kan göra. Ni borde verkligen stå ut ur mängden, var källkritiska! Åkte till jobbet efter skolan ($$$) och nu vet jag att jag har jobb nästa vecka samt att sommarjobb är kirrat! Inte dumt, inte dumt. 

Igår övningskörde jag och därefter sov jag bort hela eftermiddagen. Så himla produktiv. Tyvärr ser denna dag inte så annorlunda ut, men får väl se helt enkelt! Jag är dessutom rätt less på dessa ölhävarnomineringar som cirkulerar runt på facebook... Jaja, de försvinner nog lika snabbt som de kom! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Bra, bättre, bäst.Ph1; chailatte - la Baugette. Ph2; begåvad Elin och andra begåvade människor. 

Hallå där människor! Denna dag har varit så jäkla bra, bättre och bäst så jag känner att jag måste dela med mig och föreviga denna dag! Eller ja, förutom min brutna nagel och det faktumet att jag bestämde mig för att träna igår, vilket resulterade i träningsvärk, har den varit bäst. 

Imorse åkte jag till skolan tidigt, pluggade som jag vet inte vad och lyssnade på peppmusik! Åt så himla god skolmat (kyckling, potatis, sås, pasta och mjukt bröd - kan det bli bättre?!) så jag åt två ggr. Ibland får man göra så. Hade mindre produktiv lektion, men vad gör det? Träffade mina fina också - saknade dem och känner att en dag utan dem ger abstinensbesvär. 

Åkte tidigare från skolan för att SKRIVA UPP(!!!). Var nervös och kunde inte plugga något alls. Nervsammanbrott. Jag har aldrig lett så mycket åt en dator som jag gjorde när jag såg resultatet. 57/65 rätt! Ville bara skrika, hoppa, dansa, springa, smsa och stå på händer samtidigt! Nöjde mig med att smsa och allt annat skedde inombords. 

Tog mig från Trafikverket till La Baugette, där jag åt Baugette och drack chailatte i min ensamhet. Mötte upp Irma och vi tog första bästa buss dit vi trodde att vi skulle. Vi åkte åt fel håll. Jobbigt läge. Till slut kom vi fram och bänkade oss så fint och snällt i väntan på duktiga esteter från rytmus. Min fina vän Elin sjöng först, vilket var GRYMT, och sedan andra begåvade människor. Ibland önskar jag att jag var musikalisk, men nej, det här med matte är nog min grej... Eller ja, iallafall mer än musik är. När jag kom hem hade mamma bäddat min säng och ställt vita rosor på skrivbordet - så fint! 

Nu ska jag gå och sova, men är så glad så tror knappt att det går! Imorgon får jag inte träffa mina fina, men pojkarna duger dem också! Det är jag, dem och våra datorer mot resterande människor. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

När man somnar i soffan.


Ph; te - så jäkla underbart. 

Hallå där! Just nu ligger jag i soffan och halvsover... Borde gå och lägga mig. Igår var det lektioner, fika på god smak med Elina, Alex och Simon, körlektion och plugg. Idag blev det ingen skola för mig och inte så mycket mer för den delen heller. Lite övningskörning och därefter bara plugg. Snäll bror jag har som kommer hem med donken! 

Anyway, det är en dag imorgon också... Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Gata upp och gata ner.


Ph; Från min insta.

Hallå där! Passar på att blogga från mobilen nu när jag har lite tid över. Lördagen spenderades framför melodifestivalen och därefter qx-galan! Tyckte verkligen att qx-galan toppade, men melodifestivalen är fortfarande lite av en besvikelse. Bästa var nog hon, lilla tjejen, Sigrid! Söndagen innebar standardfika hos farmor och därefter övningskörning i Örebro - gata upp och gata ner. Även en del plugg blev det. 
 
Idag kändes det sådär att gå upp ur sängen - måndag och halvdana lektioner. Gjorde en bokredovisning på engelskan, som jag inte tyckte gick så bra, men min lärare sa efteråt att hon tyckte det gick bra! *klapp på axeln* därefter hål, svenskalektion och programmering. Gick däremot tidigare och åkte in till Örebro för körlektion. Nu i efterhand känner jag mig rätt så jäkla grym - bokade in en extra körlektion och uppkörningen (samt skrivningen) börjar närma sig nu! Så sjukt galet
 
Nu ska jag ta bussen hem, äta, plugga, sova och invänta morgondagen! Känner mig lite positiv. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

MP3 love.

Upptäckte nyss att You Me At Six släppt nytt album, nedan är mina favoriter ♥

You Me At Six – Too Young to Feel This Old
You Me At Six – Lived a Lie
You Me At Six – Forgive and Forget
You Me At Six – Room to Breathe
You Me At Six – Win Some, Lose Some
You Me At Six – Cold Night
You Me At Six – Hope for the Best

Bara ungefär sådär halva albumet. 

Frozen

 <--- Filmen.

Frozen är en barnfilm jag såg för länge sen. Den handlar om prinsesssystrarna Elsa och Anna och hur de kämpar för att få bort den eviga vintern. Elsa är nämligen född med kraften att skapa is och snö, något som en gång nästan dödade Anna. Hon kan inte kontrollera sina krafter och en dag blir det vinter överallt. Jag gillar verkligen hur deras systerskap lyfts fram och, som alltid i disneyfilmer, sjunger dem ungefär hela tiden. Det är svårt att inte gilla denna film! 

MP3 love.


Videos: Me like. 
 

Fredag, lördag och natten däremellan.

Hallå där peeps! Har som vanligt bildbrist och fotointresset har legat på is nu ett tag. Rätt tråkigt, men känner att jag inte kan prioritera det just nu. Kanske borde ta upp det igen till lovet när jag kan ta en "paus" från skolan. Igår började jag dagen med plugg, tvd-avsnitt och på lektionen (den enda för dagen) analyserade vi film. Efter skolan följde Elina med mig hem, vi fixade oss och sådär, hämtade upp Irma och åkte efter ett tag vidare till Kumla för att träffa upp fler tjejer. Därefter åkte vi vidare till Örebro och de närmsta timmarna blev findans, fuldans och skratt. En lyckad utgång med bra vänner helt enkelt. 

Idag gick jag upp kl 9 pigg som jag är! Frukost, dusch, övningskörning i Örebro (körde nog på varenda gata som finns) och nu sitter jag här och gör ingenting vettigt. Däremot ska jag snart ta tag i min plugghög, den skriker "ångest" åt mig... Kul. Resten av dagen ska spenderas hemma men det känns inte så dumt just nu faktiskt. Dessutom är det melodifestivalen ikväll och det finns flera tänkbara som kan gå till final. Spännande!

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

En sånhär klantig vecka.


Ph; Glass från min insta.

Hallå där peeps! Long time, no see. 
tisdags hade jag random lektioner, därefter fikade jag och Alex på God smak (vi ♥ chailatte) och därefter hade jag körlektion i Örebro. Gick bra och sådär. Kvällen avslutades med promenad. Igår hade jag random lektioner och kvällen spenderades med serier och promenad. Chill. Idag åkte jag in tidigt till skolan, var produktiv (tills jag kollade studentklänningar), satt igenom mina lektioner (jättegod skolmat idag = glad Hanna) och övningskörde i Örebro. Det gick mindre bra (= mindre glad Hanna). Bestämde mig för att äta lite glass ♥ Trodde däremot inte den skulle smaka som den gjorde - besviken tjej. Annars sitter jag och kollar artisterna inför Bråvalla... Det kommer bli så jäkla braLängtar verkligen! 

Förutom det allmänna (ovan) har väl denna vecka varit ganska... Klantig. Går nästan in i människor, i toalettdörrar, tappar nästan mobilen, slår huvudet i köksskåp, slår benet i bordsbenet, halkar när jag går av bussen, fastnar med tröjan i piercingen och glömmer att trycka när jag ska av bussen. Har jag sagt att jag är lyckad eller? Är faktiskt förvånad att det inte hänt mer, men än är ju inte veckan slut. 

Clara Henry

Videos: Två stycken jag tycker är sevärda! 

Så... Idag tänker jag lyfta fram en person - CLARA HENRY! Jag hade, sen melodifestivalen, inte hört talas om denna människa och det är nästan så att jag skäms. Så himla rolig, vettiga åsikter och ah... AWESOME är nog rätt ord. Istället för att vara produktiv har jag kollat igenom hur många klipp som helst och på nåt vis känns det mer betydelsefullt än vad en novellanalys eller bokredovisning någonsin kan bli! 

"Life is a journey where you stumble and fall"


Ph; Bild jag tog när jag gick hem från bussen idag. Bara lite såhär jäkligt fint. 

Hallå där peeps! Igår var det sunday funday så att säga... Sov halvdant och Elin vägrade vakna så fick äta frukost själv. Resten av söndagen spenderades med plugg, övningskörning och en promenad. Idag har känts lite halvt ovärd. Under min tid i skolan idag har jag haft 1 lektion och intron på 3 stycken. Däremot slutade jag tidigare än vad jag trodde att jag skulle göra, så inte alltför dumt iallafall. Note-to-self: Sluta titta ner i mobilen när du går. Idag gick jag nästan in i någon och för ett tag sen höll jag på att gå in i en snödriva när jag skulle till bussen. Så kan det gå! 

Gick iallafall hem från bussen och nu har jag bestämt mig för att vara produktiv! Trots att det bara är måndag idag så är jag riktigt taggad på fredag då jag och my partner in crime kör på utgång. Kan inte bli annat än lyckat. Dessutom släppte Bråvalla fler artister för ett par dagar sen, vilket jag också är glad över! ♥ Nä, tycker nog allt att denna dag har varit bra hittills iallafall. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

MP3 love.

Llojd – Om vi faller
Victor och Natten – Svartsjuk
Den svenska björnstammen – Hatar allt
BlasterJaxx – Faith - Radio Edit
Pitbull – Timber
Hurula – Sluta deppa mig
Nico & Vinz – In Your Arms

Senaste tillagda på min spellista. ♥

"Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd"


Ph; Bara för att jag inte har några andra bilder att visa upp.

Hallå där peeps! Så, senaste... Onsdag. Vad har hänt sen dess? I torsdags tog jag efterlängtad sovmorgon och därefter led jag igenom mina två lektioner jag hade för dagen. Dessutom höll jag på att dö av skratt; en kille hukade sig ner, gjorde en konstig pose med handen och sa att jag var kort. No shit liksom. Så jäkla skumma typer i samhällsdelen ibland, borde hålla mig borta därifrån. Däremot gjorde det min dag, så kul iallafall liksom. Eftermiddagen spenderades med körlektion och på kvällen blev det en promenad - Frös ihjäl. 

Fredag. Åh, älskade fredag. Var så jäkla trött att jag nästan somnade på sista lektionen - Sömnbrist. Kvällen blev precis som jag hade tänkt mig, fast ändå inte, men jag antar att lite kaos har väl ingen dött utav. Gillar dessutom att mina vänner kan skriva till mig kl 4 på natten och få svar, även om de inte vet om jag är vaken eller inte. ♥

Lördag. Känns verkligen inte som lördag, men här sitter jag, lyssnar på Håkan och skriver massa skolarbete. Att dansa till Håkan gör mig glad. Att lyssna på Håkan gör mig glad. Nu har spotify bytt till Winnerbäck och det funkar ju det med. Anyway, hela dagen ska spenderas i myskläder och ikväll ska jag umgås med Elin framför melodifestivalen. Det blir bra. 

Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! ♥