Tvåtusenfjorton.

Det har blivit dags för årets resumé och jag antar att det är lika bra att börja med den på en gång! Förra året firades nyår hos Alva med Elina och i år är inte annorlunda. Jag gick in med förväntningarna om att 2014 skulle bli förändringarnas år och så har det verkligen blivit! Januari - Mycket körkortsplugg, ångest över "tiden efter gymnasiet", KROGENDEBUT med Elin, PIERCADE NAVELN, mycket övningskörning i Örebro, x antal utgångar samt "dog" av oro pga vänner som kaosar. 

 
Februari - Peppade Bråvalla otroligt mycket, umgicks med mina fina, övningskörning i Örebro, x antal utgångar, plugg, fika på God Smak, klarade uppskrivningen (57/65?!), kollade på duktiga esteter från Rytmus, körde upp och kuggade, hade så jäkla mycket otur samt åt mat på Coco Thai med Alva och Becca.

Mars - Gick på kalas, umgicks med mina fina, studentmössan kom, föräldrar var utomlands, min studentklänning kom, x antal utgångar, kaoskväll på Frimis, accepterade att jag skulle komma att flytta, övningskörning i mängder samt kuggade på en uppkörning.


April - Ännu mer övningskörning, kuggade åter igen på uppkörning, övningskörde i Skövde, KLARADE KÖRKORTET och firade det med Irma på donken, drömde mig bort till "framtiden", bosatte mig i Irmas soffa x antal gånger, uppmärksammade feminism i min blogg väldigt tydligt, umgicks med fina människor, tjejkväll hos Elina, mycket plugg, fika i mängder, underbart väder, premiärglass i hamnen på Askersundsmarken, utgång, pärlade "fuck cancer" - armband och hade djupa tankar. 


Maj - Firade valborg med Alva och Elina, Godegårdsmarken, låste bloggen (av någon anledning som jag inte kommer ihåg), hjälpte till på infokväll i skolan, fika på God Smak, plugg, kollade på Elins konsert, kollade bio med Elina + åt mat, Irma fick sitt körkort, fika för bror, umgicks med mina fina, bowlade med tjejerna + mat, bosatte mig i Irmas källare, kalas för morbror, fika hos släktingar, dag i Sthlm med klassen och parallellklassen, första gången jag fick rösta i eu-valet, blev stoppad av polisen för första gången samt STUDENTFOTOGRAFERING med tjejerna.


Juni - Kämpade på med det sista på GA, kalas hos mormor och morfar, kaos pga dålig dygnsrytm (som inte blivit bättre), helkväll på bio, fika i mängder, lämnade in skåpnycklarna, umgicks med mina fina, SÅPAFOTBOLLSKATTJAKTEN, ångest över "vuxenlivet", TOG STUDENTEN, studentkväll på Frimis, Karlsborg, årliga "Hanna och Irma" - dagen spenderades på bio (TFIOS) med Elina och Elin, midsommarfirande hos Elin, hade ett par dåliga dagar, tappade (tydligen) kattsand på min fot på jobbet ♥ samt BRÅVALLA med bästa Elina. 


Juli - Jobbade, kollade bio med Elin, fastnade för OITNB, fika hos diverse släktingar, åkte med Wettervik, premiärbad med Irma, reunion med Sofia, utgång med Sofia, Elin och Irma, KOM IN SOM ANDRAHANDS, dagstripp till Karlsborg, hjälpte till på hundutställning, överraskningsfika för Alva, umgicks med mina fina, bio med Elin, poolparty samt fick ångest över att flytta. 


Augusti - Jobbade, umgicks med mina fina, spenderade en kväll på Vättern, började leta efter boende i Jkpg, sista utgången i Örebro innan flytt med Alva och Elina, roadtrip ner till Jkpg, shoppade "flytta hemifrån"-saker med Elina, TOG BORT TANDSTÄLLNINGEN, packade ihop i princip hela mitt rum, grillkväll hos Elin, FLYTTADE TILL JKPGINSPARKEN och träffade awesome människor.

 
September - Reflekterade över att flytta hemifrån, hängde på Ikea med Louise och Katarina, Espresso House ♥, plugg, intervjuvade en kille på Moderskeppet, röstade i valet, fotograferade i Jkpg, var förkyld, filmkväll, taco med Joss, åkte hemhem, hjälpte till på rally, kalas för Meya, KOM MED I HYPE, skype med mina fina, kolla fotoutställningar med Joss och Louise, bra utgång på Aka med Joss och Louise, Condeco ♥. 


Oktober - Plugg, skype med mina fina, gick på föreläsning som Laila Bagge höll i, firade Louise med tjejerna, bytte glasögon, Condeco ♥, filmkväll hos Louise, sittning med Joss, A6 med Louise och Katarina, mitt rum blev ommålat, åkte hemhem, hade reunion och umgicks jättemycket med precis alla, jobbade, Irma bodde hos mig här nere i Jkpg samt såg Krunegård, Hurula och Thomas Stenström i Huskvarna. 

 
November - Halloweenparty hos Louise, utgång på Aka med Joss och Louise, tacokväll hos mig med tjejerna, första snön kom, pizzamys på hlk, plugg, Condeco ♥, tentaplugg, åkte hemhem, jobb, Krunegård på Ritz med Elin och Irma, firade Irma genom att kidnappa henne till Gbg, såg tredje Hunger games filmen med tjejerna, bosatte mig i Joss soffa, julhandling på A6, skypedejt med mina fina samt bröstcancergala med Katarina, Joss och Louise.


December - Började delkursen från helvetet, jobbiga föreläsningar, A6 och ikea med tjejerna, kaosat över kursen, sett gråtfilmer, hade en grym torsdag (kul föreläsning, julklappsbyte, klassförfest och bongo som avslut), åkte hemhem, blev firad av tjejerna, blev firad av släkten, uppesittarkväll, hade en grym julafton ♥, jobb, bio, mellandagsrea med Elina och fika. 


 


Det känns så himla galet att 2014 redan är över?! Har knappt hunnit tänka över vad som faktiskt skett i år. Det har gått så himla snabbt och allt känns fortfarande lite overkligt. Jag vet inte vad som varit det bästa med det här året - det har ju varit så himla mycket bra saker som hänt?! Händelser som toppade i år var nog ändå studenten, Bråvalla, att jag flyttade hemifrån och började plugga i Jkpg. 

Jag har lärt mig att... Att... Jag vet inte vad jag lärt mig i år. Jag antar att jag vuxit upp en del och det känns bra. Det känns verkligen som att jag är på väg någonstans och inte har fastnat i det gamla och trygga. Under det här året har människor kommit och gått, på gott och ont, men allt jag ser är hur mycket jag vunnit. Jag har aldrig träffat så många inspirerande människor på en och samma plats som när jag började plugga. 

Nyårslöften då... Hm, ja, jag har inte riktigt haft några de senaste åren. Kom på några för ett tag sen, men kommer inte ihåg dem nu. Under 2015 ska jag sluta anpassa mig efter alla andra hela tiden, gärna hålla upp dörren för människor som inte vill vara en del av mitt liv längre och inse att vänskap is a two-way street. 

Jag tror det kommer bli svårt att maxa 2015 så pass mycket att det blir bättre än 2014, men en kan ju alltid försöka! Jag hoppas att ni haft ett lika bra år som jag haft. Det känns så konstigt att tänka att jag egentligen inte behöver sitta vid skolbänken mer - lite vilsett, men så spännande. "Vuxen", på riktigt.

Någonting jag kommer sakna med 2014: att ligga i bästa väns soffa, bara för att. 
Någonting jag kommer lämna i 2014: känslan av att inte räcka till. 
Någonting jag ser fram emot med 2015: att leva studentlivet i Jkpg med mina sinners! 
Någonting jag ska försöka göra innan 2016: leva mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback