Torsdag, fredag och dagen efter.

Phs; den översta är från i torsdags, miniräknaren sen igår och resten sen idag. Eftersom jag inte installerat Photoshop på datorn än är bilderna direkt från kameran (jag justerar alltid mina bilder innan publicering) men idag blev det inte så.

Hallå där! Nu har det åter igen gått ett par dagar och jag tycker att det är dags för lite uppdatering här på bloggen. I torsdags åkte jag in tidigt till skolan och försökte plugga (gick sådär) och eftermiddagen spenderades på marieberg. Igår åkte jag också in tidigt till skolan (fick knappt något gjort) och därefter hade jag lektioner. Behövde inte jobba igår så kvällen blev helt plötsligt planerad med utgång med två av mina bästa. Ni ska veta att det verkligen inte händer att de är ute på samma ställe så detta var lite förvånande. Hämtade upp Irma och efter ett tag var vi på förfest hos Elin med massa andra människor. Kvällen/natten fortsatte på Strömpis, Satins uteservering och sista hållplatsen var McDo innan bilen rullade hem igen. Jag la mig i sängen kl 4 - skapligt trött. Dessutom första gången jag körde i Örebro efter att jag fått mitt körkort och första gången jag är på krogen utan att ha druckit en enda droppe. 

Idag stod klockan på halv 9, men jag vaknade 8 vilket betyder 4 timmars sömn?! Insåg rätt snabbt att en utgång kanske inte var det ultimataste när man ska upp hyfsat tidigt nästa dag. Blev upphämtad av Emma och Alva och därefter åkte vi mot Örebro. Först på schemat stod "att pärla armband till Ung Cancer", vilket var precis vad vi gjorde. Vi spenderade 1,5 timmar där och jag pärlade totalt 8 armband tror jag? När man gjort 5 stycken eller fler får man göra ett till sig själv också så det sitter runt min handled nu. Har funderat på hur folk fått tag i armbanden men aldrig riktigt vetat. Nu vet jag att man kan köpa ett för 100 kr styck på deras hemsida ELLER volontärarbeta (pärla armband) och på det viset få ett. Det andra som stod på schemat var att ta oss till Stortorget för att se ett gymnasiearbete i form av en konsert som en Rytmuselev gjort. De få band vi såg (var tvungen att gå efter två band för att hinna med bussen) var riktigt bra och det höjde verkligen sommarkänslan! Däremot är det inte sommar än, men det kändes verkligen som det! Hade shorts, linne och solglasögon på mig, solen lyste och livemusik är ju aldrig fel?

När jag kom hem la jag mig och solade och läste bok, men nu när det börjar bli lite svalare ska jag ta itu med lite plugg och annat som behöver göras. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback