Te brukar lösa det mesta.

Ph; macka och te sen dagens fika. 
 
Hallå där människor! Nu är det fredag, början på helgen och lovet som är framöver. Det känns verkligen underbart! Däremot har jag en del saker att göra under lovet så går nog inte sysslolös. 
 
onsdags hade jag skola, som vanligt, och det var väl precis som vanligt. På eftermiddagen gick jag till Alva för att prata, kolla in hennes (deras) nya lya och vänta på att mormor skulle vara klar hos frisören. Livet som ägare till ett körkort... Hm... Ja... Att alltid vara tillgänglig chaufför. Tydligen. Efter mormors premiärtur med mig (hon var nog lite nervös) så åkte jag till Irma och bosatte mig i hennes säng och därefter soffa. Låter så typiskt mig. Väntade där för att agera chaufför senare på kvällen också. 
 
Torsdag. Hm, ja. I torsdags var det svenska nationella; vi skrev i aulan med bärbara datorer. Jag valde att skriva om sms-språket och allt det andra som stod i just den uppgiften. Försökte få fantasin att flöda medan alla andra knappade så mycket på tangentbordet så att fingrarna glödde! Eller okej, gillar faktiskt ljudet av att någon skriver på tangentbord. Hade flyttat på lite lektioner och skrev provet på "bara" två timmar så kom hem redan innan ett! Sov däremot bort halva eftermiddagen. På kvällen blev det fika här med en liten del av släkten och lillkusinen skapade kaos som vanligt. Fick brev om att mitt körkort hade kommit till Kumla också! 
 
Äntligen framme vid fredag. Imorse tog jag bilen, åkte till Kumla, hämtade mitt körkort, virrade ut ur Kumla och till skolan. Skoldagen har varit riktigt chill, vilket jag inte klagar över. Efter skolan väntade jobb (CASH IS KING) och därefter hade jag planerat utgång. Däremot kände jag att "nä, jag vill inte gå ut idag och vill hellre ha en hemmakväll" och så blev det! Kan det vara så att tiden med utgångar redan är förbi? Jag hade verkligen lust att gå ut förut i veckan, men idag så tyckte jag att det kvittade. Däremot sägs det ju att uteserveringarna är det bästa så får väl ge det ett par chanser till! 
 
Efter jobbet blev det fika hos kusin med familj och resten av kvällen har spenderats framför tv:n. Vill bara säga att man ALDRIG ska ta folk för givet. Man vet aldrig när man kan förlora dem. 
 
Så... Planer för lovet? En alltför uppskjuten fika med en fin vän ska hinnas med, plugg, tjejkväll och jobb därimellan ska hinnas med! Det är knappt så att dagarna räcker till, men det ska nog gå! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback