Prat, fika och ätbarheter.


Ph1; fint väder igår. Ph2; studentbiljetter till Frimis.

Hallå där människor! Ser att det är en del som läst mitt inlägg om feminism, men inte en enda kommentar har ramlat in. Jag antar att ni reflekterar över mina åsikter och min syn på feminism för er själva? Intalar mig själv det iallafall. Igår jobbade jag på dagen och kvällen blev inte så mycket mer än en promenad och ett par avsnitt av gossip girl. Det är verkligen en drog?! Vet inte hur många gånger jag sett första säsongen av den serien. 

Idag blev det heldag i Örebro med Julia! Jättekul att lära känna människor bättre, även om man känt varandra ett bra tag. Det blev en massa prat, lite shopping och ätbarheter. Vad kan bli fel? Inget. Det ultimata är ju prat, ätbarheter, shopping och bra sällskap. Hann dessutom köpa med mig ett par studentbiljetter till Frimis på studentkvällen. 

Jag antar att jag föll för grupptrycket? Hade inte tänkt att gå dit efter den dåliga 100-dagarsfesten. Har sedan dess blivit peppad från alla möjliga håll att gå dit ändå för att "alla andra är ju där" och ja, det är väl en rätt bra anledning? I guess. Vill egentligen bara vara med mina kompisar, fira att vi har tagit studenten och att ett nytt kapitel börjar! Sakta men säkert försöker jag ändra min inställning och tänker att det kommer bli den bästa kvällen någonsin! Såvida folk inte kan hantera alkohol, spyr, spårar, får minnesluckor, inte kan gå på toa själv osv. 

Jaja, det blir säkert jättebra! Denna dag har varit jättebra och imorgon väntas jobb och därefter tjejkväll! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback