Off the grid.

 
Ph1; mormor och morfars katter. Ph2; drinkar. Ph3;"selfie".

Hallå där människor! Visst har vi ett underbart väder? ÄLSKAR DET! Allt blir så mycket bättre när solen skiner. Alla blir gladare och man ska plötsligt spendera 24/7 utomhus. Man läser ute, går ute, solar ute (svårt annars?), badar ute, äter ute, hänger tvätt ute... Ja, allt som går att göra ute förflyttas ut. Däremot går det inte att ta ut datorn, tv-spelet eller mobilen för att skärmen inte syns... Men jag tycker att det är ett jättebra tillfälle för att stänga av ett tag. Lite "off the grid" så att säga. 

söndags blev det inte alls som jag hade tänkt mig; det plugg jag hade tänkt göra ersattes av bokläsning, fika och drinkar vid poolen i solen. Inte dumt alls, bara inte vad jag hade planerat. Dessutom köpte jag en ny dator, som jag sitter och knappar på nu, och hittills är jag nöjd med mitt köp. Igår jobbade jag på dagen och eftermiddagen spenderades i solen, när jag inte försökte installera saker på min dator vill säga. Tog mig även promenad i solen - kan gå hur långt som helst med bra väder och musik i öronen. Förstår fortfarande inte att lovet gick så fort?! Det var iallafall ett bra lov som fylldes med fika, bra väder, bra vänner och jobb. 

Idag var det skolan som gällde men dagen har känts rätt oproduktiv rakt igenom. Däremot är det snart studenten och klassens planer börjar ta form! Åh, är så taggad! Det kommer bli 24h man sent glömmer. Kan det till och med slå dagen jag tog körkort? Hm, återstår att se. Efter skolan gick jag hem från bussen, la mig och sola nästan direkt och efter ett tag cyklade mamma och jag bort till moster för fika. Nu är vi hemma och jag ska bara skriva klart detta inlägg innan plugget fortsätter! 

Hoppas ni haft det lika underbart i solen som jag har! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback