Tjejkväll, filmtittande och tedrickande.

Ph1; min katt. Ph2; Elinas hund. 

Hallå där människor! Påskhelgen har knappt börjat, men jag känner redan att jag ätit lite för mycket godis. Jag älskar godis, men gränsen går när man börjar må dåligt i magen... Tyvärr. Igår jobbade jag på dagen och på kvällen åkte jag till Elina mitt ute i skogen. Trodde att jag skulle köra vilse, men hade gps i mobilen och tur var väl det! Väl där blev det tjejkväll, filmtittande och tedrickande mitt i natten. 

Idag vaknade jag rätt tidigt, men vi låg och drog oss så det blev rätt sent iallafall - ångest. Därefter spelade vi tv-spel och jag har åter igen upptäckt att jag inte är den bästa på det. Jag trycker på måfå på knapparna och ser vad som händer. Det värsta är om det är ett stressande spel, vilket det var - KAOS. Åkte hem på eftermiddagen och kort därefter följde jag med till marieberg. 

Kvällen kommer spenderas framför datorn där jag tänkt läsa igenom en klasskompis GA-arbete och skriva lite på min uppsats. Det låter sådär, men har man inte pluggat än på lovet så är det väl dags att sätta fart nu? Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback