Förvirrad och vilsen, men bara för idag.

Jag känner att jag måste skriva av mig lite och det är just då bloggen är så bra att ha. Dagens tanketema har varit rätt varierande och tankarna har kommit och gått. 
 
Just idag har allting varit lite uppochner och jag lyckas inte få någon rätsida på det. Började med att jag gick in i något i bussen imorse och sen dess har det bara gått utför. Jag vet egentligen inte hur jag ska kunna skriva ner vad jag vill få ut... För jag vet inte riktigt vad jag vill få ut. Jag raderade precis två långa stycken, vilket det inte var några fel på, men jag tyckte inte att de sa vad jag ville förmedla. Inte nu iallafall. 

Åh, brukar ni också ha den här känslan av att något är FEL men ni vet inte vad? Eller så vet ni vad som är fel, men ändå inte? Det är som att man tappat bort något och man vänder uppochner på hela huset för att hitta det, vilket man inte gör. Kanske har jag tappat bort mitt förstånd? Kanske har jag tappat bort mig själv? Kanske har jag tappat bort någon annan? För visst är känslan av att man aldrig kommer få tillbaka något/någon hemsk? Den riktigt äter upp en inifrån. Däremot tycker jag man ska göra med döende relationer som man gör med plåster; rycka bort dem snabbt, stå ut med smärtan och sen leva vidare. 

Jag vet inte. Jag har ingen aning. Jag har ingen aning om någonting idag. Ska jag helt enkelt återkomma imorgon och se om jag har en aning då? Antagligen inte. Låter jag förvirrad? För jag känner mig aningen förvirrad. Förvirrad och vilsen. Det går nog över tills imorgon. Visst har alla dåliga dagar? För jag känner att detta var en av de mindre bra dagarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback