Skola, körlektion och Bergqvistskväll.Phs; mija kinning (känd från bygglov) och plockmat.

Hallådär peeps! Idag har varit en rätt händelserik dag, iallafall lite mer äventyr än de andra dagarna. Under dagens gång har jag lyckats blivit skrämd fyra ggr - en gång av Ricky, en gång av Alva, en gång av Alex och en gång av Irma. Funderar på om dem är otroligt elaka eller om jag är otroligt lättskrämd. 

Efter skolan stack jag på körlektion - gick helt okej! Det var däremot min nästsista körlektion och jag fyller i slutet av december... What to do? För övrigt idag bestämde jag mig för att ta itu med körkortsteorin så de böckerna har varit uppe på bussen, innan skolan och efter skolan! 

Fick vänta ett tag i Hallsberg innan jag tog bussen till Askersund för att gå på "tjejkväll" på Bergqvist med Alva och en massa andra kvinnor. Vi (jag) var yngst om man inte räknar med bebisen och medelåldern steg rätt mycket efter att vi satt oss (vi kom bland de första). Mija (från bygglov osv) pratade en del - mycket inspirerande och vad rolig hon var att lyssna på! Jag beundrar verkligen människor som kan stå och prata inför folk som om det vore ingenting. 

Anyway, just nu ligger jag i sängen och är redo att sova. Det är trots allt en dag imorgon också. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer
Postat av: Belinda Breed

jag tyckte väl att jag kände igen henne, kom inte på vem det var förens jag läste texten :D

2013-11-06 @ 22:56:45
URL: http://belindaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback