Quintek - resten av dag 2 & dag 3


Ph; "Bakom" domen (s?) i Norrköping.

Ph; Innan maten - I Norrköping. 

Ph; Förrätt på sittningen.

Ph; Varmrätt på sittningen.

Ph; Efterrätt på sittningen.

Ph; Min fina "dammsugare" jag gjorde i 3D.

Hallådär peeps! Tänkte berätta om resten av min tid på LiU samt hemfärden. Sist jag skrev satt jag i en buss med slutdestination Norrköping. Väl i Norrköping fick vi prova på lite saker, checka in visulaliseringscentrumet, info om Demola East Sweden samt utbildningarna. Rätt intressant enligt mig då jag är intresserad utav två stycken som finns där. Det står mellan ingenjörsutbildning inom Medieteknik eller Grafisk Design & Kommunikation. Så lika, men ändå så olika. 

Igår kväll blev det sittning! Hade inte så höga förväntningar, men jag blev glatt överraskad. Maten var toppen och stämningen grym - Så himla kul! Det kom folk som gycklade och det sjöngs titt som tätt. Sittningar kan jag verkligen vänja mig vid. Passar på att "be om ursäkt" för de kassa mobilbilderna men hade ingen större lust att släpa på systemkameran heller... Hade tillräckligt mycket packning iallafall. 

Idag lekte vi i 3D (se sista bilden ovan), lyssnade på föreläsningar samt fick info av/om tjejföreningarna och utlandsstudier. Efter att dagen var slut åkte jag och mina nyfunna vänner till resecentrum och fixade mitt tågproblem (mitt tåg blev inställt). Till slut fick jag ta tåg till Katrineholm och därifrån ta buss till Hallsberg... Kom iallafall hem och dessutom tidigare än vad jag skulle gjort om jag hade min ordinarie biljett - Grymt! Kom hem lite innan 19 och har packat upp och sådär.

Sammanfattning: Det var otroligt roligt och jag ångrar inte att jag åkte, även om jag var ensam från min skola. Jag träffade otroligt mycket roliga människor, vilket jag gillar, och fick en liten miniresa på köpet. Det är kul att träffa människor som har liknande intressen, mål och sådär som en själv. Blev väldigt imponerad av vissa som var väldigt målmedvetna och redan visste vad de ville gå. All info var givande och nu vet jag vad alla utbildningar innebär. Om du funderar på att göra något liknande så tvivla inte, åk bara! Tänk att jag kan ha träffat mina blivande klasskamrater under dessa tre dagar... Coolt. 

Anyway, hoppas ni haft det lika bra som jag haft det! Nu är det verkligen läggdags för mig. Imorgon väntar skolan och allt jag missat. Saknar faktiskt mina klasskamrater lite och mina tjejer lite extra... Jobbigt att dem är på praktik. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback