Morgonpigg är mitt andranamn.


Ph; Random jag tog för ett tag sedan. 

Hallådär peeps! Igår var första dagen i skolan denna vecka - Kul att träffa alla (de flesta) igen och inse att jag inte missat så mycket. Mindre kul att jag var i skolan till 07:20 men inte började förens 11:10. Fick iallafall en del gjort och sådär. Kvällen spenderades med körkortsteori... Suck. Vill bara ha detdär körkortet NU! 

Idag börjar jag 10:50 men är uppe iallafall. Har suttit och kollat tvd, ätit frukost samt börjat på historian. Tycker det är så himla jobbigt ibland att jag är så morgonpigg. Däremot pluggar jag bäst på morgonen eller sent på kvällen. Helt konstigt, jag vet! För övrigt, fredag idag. Ska bli så himla skönt med helg! Jag har inget inplanerat, men jag antar att chilla står högst upp på "att göra" - listan. Som alltid.

Anyway, ha en jättebra dag så hörs vi när vi hörs och ses när vi ses! 
 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Vad trevligt att du inte hade missat så mycket, själv kom jag och tjejerna tillbaka till en vardag där vi tydligen ska skicka in en bokanalys innan 23:59 denna söndag efter att svenskaläraren har varit frånvarande i veckor och vi inte hade fått en vikarie innan -_-

2013-11-16 @ 23:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback