"So we put our hands up like the ceiling can't hold us"

Hallådär! Äntligen fredag, eller vad säger ni? Besökarna på bloggen blir färre och färre - Antagligen pga bristen på bilder, intressanta saker etc. Så kan det ju vara ibland. Anyway, ska inte säga att jag tar en bloggpaus eller nåt sånt... Kommer ändå bara tillbaka i slutet! Just nu bläddrar jag igenom weheartit - Terapi för själen. 

Idag har det varit en helt okej dag, förutom fysiken som gjorde kaos i huvudet. Känns iallafall hur bra som helst att jag repeterar inför det sista kursprovet i fysik i hela mitt liv! Aldrig mer ska jag rabbla formler, skriva ljusets hastighet eller försöka räkna ut med hur stor kraft två planeter attraherar varandra. Aldrig mer. 

Efter skolan åkte jag till jobbet och direkt efter att jag slutat åkte jag hem till min kusin där fika och McDo väntade. Mysigt och gott! ♥ Kvällen har spenderats framför tv:n och denna burk, men ska snart gå och lägga mig. Imorgon väntar plugg i form av fysik, svenska och idrottsinlämning. Dessutom ska jag ta mig ner till Smedbacken för deras årliga "Smedbackens dag", dvs. tipspromenad, lekar och annat socialt. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback