Universitetsdag och lite till.

Hallådär! Idag har dagen spenderats i Örebro, först vid universitetet och sedan på stan. Gick på fyra "informationspass" eller vad man ska kalla dem. Trodde dem skulle vara mycket mer givande än vad dem egentligen var... Så är fortfarande mer eller mindre ett frågetecken kring hela universitetsfrågan och att läsa vidare. Efter att allt var slut åkte Alva, Elina, Linnea, Elin, Lisa och jag ner till stan, åt på La Baugette och kollade i affärer innan det var dags att åka hemåt. Trevligt! 

Väl hemma satte jag mig med matteboken, med hopp om att komma ikapp lite, men det varade inte jättelänge då mormor, morfar och moster kom på fika. Efter att dem åkt satte jag mig åter igen med böckerna. Det är verkligen jättejobbigt att behöva ta igen så mycket när man varit sjuk... Börjar däremot se ett ljus i tunneln nu så efter helgen är jag nog ikapp igen! Nu ska jag mejla iväg en sak till idrotten och sedan sätta mig i tv-soffan innan jag går och lägger mig för ikväll. 

Får väl säga förlåt för dåligt bloggande, som vanligt, och förlåt för bildbristen som inte blivit bättre... Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback