Alldeles för seg, alldeles för sent.

Hallå där! Jag har blivit lite dålig med det här med bloggning på sistone. Orken, tiden, intresset och att jag är trött/seg oftare är nog anledningarna. Dessutom är det ganska tråkigt att starta varje inlägg med "ledsen för att jag inte har bloggat men...", kanske borde ta en bloggpaus eller sluta blogga överhuvudtaget?

Anyway, igår var en pluggdag + svenskaprov... Usch. Efter skolan blev det en tripp till Kumla och sedan fika hos kusinen. När jag kom hem var jag alldeles för trött, men gick iallafall och la mig alldeles för sent. Borde kanske börja ställa klocka för när jag ska gå och lägga mig? Denna dag var allmänt seg och koncentrationen dök upp en stund på morgonen men försvann efter första lektionen. Avslutade skoldagen med första träningspasset på träningsprogrammet. Vi formar ett eget träningsprogram på idrotten och jag har bestämt mig för styrka. 

Direkt efter skolan åkte jag iväg för att jobba och när jag kom hem igen var jag ännu segare. Kollade iallafall på ett efterlängtat tvd-avsnitt, åh som jag har längtat! Nu sitter jag här, ögonen är trötta, huvudvärken har kommit, träningsvärken i benen börjar sakta komma, plugghögen ligger snällt och väntar tills imorgon och klockan är ännu en gång alldeles för mycket. 

Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback