Trött, trött och åter trött.

Phs; En otroligt söt kisse som min mormor och morfar har.

Hallådär! Tänkte som vanligt slänga in ett litet kvällsinlägg. Är otroligt trött, as always, så ska försöka hålla mig kort! Kom hem i torsdags och den dagen blev det inte så mycket med. Packade upp mina saker och tog ett efterlängtat dopp i poolen! Somnade som en stock. 

Igår jobbade jag hela dagen och kände mig riktigt trött både före och efter. Antar att det är resultatet av för lite sömn helt enkelt. Dessutom har det varit någonting nästintill varje dag dem senaste två veckorna. Lilla jag som tycker om att ta det lugnt och gärna ha fler än en slappardag i veckan märker verkligen av skillnaden. Efter kvällsmaten stack jag till Elin - Long time, no see. Cyklade hem i mörkret och somnade otroligt snabbt. Btw, jag har numera en fläkt i mitt rum så nu behöver jag inte gå ner och lägga mig på altanen när det blir för varmt. Awesome! 

Idag har jag, as always, varit trött, och jag har nog inte riktigt vaknat än. Jag har läst ut min bok, dammsugit huset, solat, doppat fötterna i poolen, tittat igenom bilder och sedan tog jag mig en cykeltur bort till mormor och morfar för att ta kort på filuren ovan. Så himla gullig! Anyway, nu är det sängdags för min del medan 18+:are partar på summerparty... Fast... Ändå... Är så trött så hade nog inte orkat ändå. /trött_tjej_17år

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback