Det sista av juli.


Ph; Sådär det ska vara när man åker på roadtrip.

Hallådär peeps! Redan slutet av juli?! Sommaren har sprungit iväg. Helt galet. 20 dagar kvar tills skolan börjar och 8 jobbdagar kvar. Åh, så himla mycket att se fram emot. Som sagt, tiden springer iväg så det gäller att ta vara på all tid man har! 

I söndags övningskörde jag till och från Motala! Var rätt nervös då jag knappt är i Motala, aldrig kört dit och hade inte övningskört på två veckor då. Som tur var körde jag inte i centrum... Men det räckte gott och väl. I måndags jobbade jag 9-19 och sen blev det en cykeltur med mamma och moster. Det gav träningsvärk. Usch. Igår åkte mamma, moster, mormor, morfar och jag ner till Karlsborg och Hjo för lite minigolf osv. Tyvärr regnade det hela dagen så det blev ingen minigolf... Surt. Kvällen spenderades framför Allsång på Skansen som hade världens bästa avslutning - Jonas Gardell m.m. framförde låten Mitt enda liv lite som en hyllning till Prideveckan. 

Idag har jag jobbat och det blev en hyfsat kort dag (9-16). Det kan vara skönt det med ibland. Känner att det verkligen är någon som gillar mig däruppe då det blev fint väder precis till att jag slutade! Anyway, nu ska jag sätta mig ute på altanen och njuta av det fina vädret tillsammans med en bok. Har två böcker kvar att läsa som jag lånade från skolbiblioteket + boken jag köpte i London. Ganska perfekt då dem säkert är lästa lagom till skolstarten. Måste nog kika lite i körkortsboken också... 

Anyway, kolla in här senare så kanske lite London-inlägg har kommit upp! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback