Delar av vecka tjugonio.

Hallådär peeps! Sist jag uppdaterade var i tisdags, och det har ju hänt en del sen dess. I onsdags jobbde jag hela dagen och solade säkert eller nåt när jag kom hem. I torsdags var min kusin här när jag vaknade och dagen fortsatte med sol, städning av bilar och ett mariebergsbesök. Har gått och tänkt på att jag ska packa till London hela veckan, men det har inte blivit av. 

Igår, fredag, jobbade jag hela dagen och sen stack jag iväg till Åsbro för att träffa tjejerna då vi skulle fira Alvas 18-årsdag. Det var jättekul att se alla igen, då vi bor väldigt långt bort ifrån varandra, och vi var vakna till småtimmarna. 


Ph; Le jordgubbstårta - Dem sa att den smakade gott! 

Ph; Fr. V. Becca, Irma, Emma och Elina. 

Ph; En instagrambild när alla är med. Fr. V. Alva, Becca, Irma, Emma, Elina och Linnea. 

Imorse gick vi upp vid 10/11-tiden, då jag och ett par till sov över. Kände mig lagom seg. Inte långt efter det kom mamma och hämtade Elina och mig tillsammans med pensionärerna. Elina stack hem men vi gick in på Car & Bike Meet för att titta in alla bilar och efter ett tag mötte jag upp Irma. Såg en del otroligt snygga och suckade över att det är drygt ett halvår innan jag ens får prova att ta körkort. VILL VARA 18. 


Phs; Ett par bilar jag tyckte om! 

Åkte hem runt 15 för lite sol, bad och mat. Framåt kvällen åkte moster, mina föräldrar och jag in till Askersund igen för att kolla på när dem cruisade (s?). En del skulle aldrig ha åkt ut med bilen utanför garaget, men en del var ju riktigt fina också. Bland alla olika bilar, avgaser och konstiga låtval finns det allt en charm med det hela! Det fanns människor som satt i, på eller sprang bredvid bilarna... Trodde att vissa skulle ramla av. Tråkigt bara att en del hade druckit så mycket att det bara blev pinsamt. 

Jaja, hoppas dem mår prima imorgon! Nu ska jag lägga mig i sängen för imorgon är det bl.a. packning och fancy middag som står på schemat! Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses. 

Ph; Instagrambild - Det blev en glass i hamnen också! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback