Day 3 in London - Part 3.


Fortsätter väl inlägget där jag avslutade det förra... Innan vi gick till Madame Tussauds åt vi pizza, vilket var otroligt gott! Därefter försökte vi leta på en bokhandel men vi hittade ingen. 

På bilderna ovan ser ni hur Irma och jag hänger med diverse kändisar... Och den vi fick vänta mest på var nog Marilyn Monroe. Självklart har jag ett flertal bilder till... Men tänker inte lägga ut alla då det blir ganska många. Därinne var det galet mycket folk och att ta kort med Taylor Lautner försökte vi inte ens. Människor visade ingen hänsyn utan gick framför kamerorna, armbågade sig fram, trängde sig före till att ta kort med dockorna osv. Arg! Blev även lite lack på dem som skulle ta den "perfekta" bilden med dockorna... Okej, ljuset är lite dåligt... Bilden är lite sned... Du kanske inte hade detdär underbara leendet?! Knäpp fem bilder och sen får du ta det du får! 

Blev inte alls besviken, även om en del inte alls var lika. Däremot tror jag inte att jag åker dit igen... Iallafall inte på ett par år. Känns kul att man iallafall har varit där! Dessutom var det en 4D-film som var otroligt kul att se... Missa inte den! 

Bra att veta: Om ni är ett stort sällskap som går tillsammans kan det vara svårt att komma fram och lätt att tappa bort varandra. Mellan alla coola vaxdockor, folkmassor som tränger sig osv. är det smartare att dela upp sig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback