Day 1 & 2 in London.

Ph1; Leyton tunnelbanestation. Ph2; Pappa och mamma. Ph3; IT'S A BOY! Ph4; Dubbeldäckare.

Ph; This is London calling.
Ph1; Underground... Ph2; Picadilly Circus. Ph3; Telefonkiosk. Ph4; Irma med ett snurrande paraply. 

I måndags stack mina föräldrar, jag och Irma iväg till London! Äntligen en dröm som blev till verklighet. Vi kom fram till hotellet på eftermiddagen, efter mycket tunnelbane- och bussåkande. Vi bodde en bra bit utanför London, i Leyton, men det gick rätt bra att ta sig in till centrum iallafall. Oystercard var så smidigt! I måndags kväll hann vi inte med så mycket mer än att äta då resan dit var hyfsat lång. 

I tisdags var det shopping som gällde! Vi åkte raka vägen till Oxford street och gick in i den ena affären efter den andra. Våning upp och våning ner. Numera har jag varit inne på bl.a. Primark och vet nu vad alla menar. Jag hittade flera saker och i slutändan kom jag ändå inte upp i någon farlig summa pengar. Mycket positivt! Hela dagen var det otroligt varmt och jag tror aldrig att det har varit så jobbigt att shoppa... Vi tog oss även en titt på Picadilly Circus när vi hade lite tid kvar. Det kanske inte var så mycket att se... Men nu har vi sett det! Därefter åkte vi tillbaka till hotellet, andades, åt mat och somnade. 

Kul att veta: Hotellet hade gratis wifi... Men för Irma och mig fungerade det bäst vid dörren/toan. Därför spenderade vi extra mycket tid där. Vår AC var knepig och vårt rum kändes som en bastu! 

Kommentarer
Postat av: Irma

Trots att vi inte hade det bästa rummet gjorde vi det bästa av det! Är glad att jag fick uppleva det här för första gången med just dig :D

2013-07-28 @ 11:12:26
URL: http://irmma.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback