13-07-16


Ph; Random. 

Hallådär peeps! Idag har det varit fullt upp. Gick upp halv 9 och kände för att en springtur skulle få starta dagen. Det är inte alls ofta jag känner så, så det gäller att passa på. Efter det blev det frukost med hela familjen, ovanligt, och sedan en sväng till marieberg. Älskar att fönstershoppa och behöver inte ha påsar runt handlederna för att känna mig "glad". Haha, och ja, jag blir lite småglad av att shoppa. Shopaholic. 

När jag kom hem igen cyklade jag ner till Multen för att ta mig ett dopp med Nellie och när jag kom hem igen doppade jag mig i poolen en gång till. Första gången på hela sommaren som jag doppar mig! Två gånger på samma dag också. Jag är egentligen en riktig badkruka och håller hellre till i solstolen än plaskar i vattnet. 

Kvällen spenderades hos min kusin med Elina där vi fikade - Trevligt! Kom hem igen vid halv 21 och satte mig och kollade på Allsång på skansen. Just nu är jag riktigt trött så ska lägga mig alldeles straxt! Imorgon väntar jobbet. Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer
Postat av: j u l i a

SV; javisst håller med! lånade du den på askersund bibliotek? för den var utlånad när jag kollade i förrgår nämligen ;)

2013-07-18 @ 20:22:23
URL: http://barajuliiaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback