"What's the point of doing anything, if you'll never notice"


Ph; En hund min moster är hundvakt åt. 

Just nu spelar Håkan Hellström på Spotify och mina favoriter är 'Känn ingen sorg för mig Göteborg', 'En vän med en bil', 'Ramlar', 'Nu kan du få mig så lätt' och 'Kom igen Lena!'. Ibland är Håkan och hans låtar rätt bra, trots vad de flesta säger. Samtidigt som jag lyssnar på Håkan så kollar jag Weheartit efter fina quotes. Ännu har jag inte hittat några... Men det finns ju en dag imorgon också. 

Igår var jag en sväng till Marieberg. Därefter blev det städning, solning, läsning och kvällen spenderades hos moster med kortspel. Rätt mysigt! Idag var en helt annan dag. Det började med att jag upptäckte att vår katt åkt upp till katthimmelen. Dagen har gått i samma spår hela dagen, ungefär. Nu vet jag verkligen hur det är att behöva vara glad och trevlig när det egentligen är motsatsen. Vilken egenskap... Bra eller Dålig... Jag låtsades så bra att jag tillochmed lurade mig själv. 

Det blev en heldag på jobbet (9-19) och när jag kom hem var moster här med mina kusinbarn. Mysigt! Kvällen spenderades med senaste avsnittet av Twisted. Inte så dumt! Anyway, nu borde jag verkligen gå och sova... Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback