Fast and Furious 6

 <--- Filmen!

Jag har länge varit ett "fast and furious" - fan och då var det en självklarhet att se även denna film! 
Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli någon mer film efter 5:an. Nu kanske ni har förstått att detta är en uppföljare... Och jag skulle inte påstå att den är fristående. Enligt mig är det flera saker som hänt i de tidigare filmerna som man bör ha sett för att kunna hänga med på alla skämt osv. i denna film. 

I denna film har Mia, Brian och Dom avslutat sitt sista jobb och istället bestämt sig för att dra sig undan en gång för alla. De har flytt sina gamla liv, men inte helt självmant, när dem nu kastas tillbaka in i det förflutna. Samtidigt, i London, är det en grupp som bryter mer och mer mot lagen som Hobbs försöker få stopp på. Till slut inser han att Dom och hans team är det enda sättet. I utbyte mot att Dom hjälper honom att ta fast gruppen kan Dom få se sin döda flickvän Letty vid liv igen. Det är något han inte kan säga nej till. 

Filmen är inte den bästa "fast and furious" - filmen men den är helt klart sevärd! Jag gillar att den har så mycket koppling till de andra filmerna och det är en hel del frågetecken som man får svar på. Däremot är "fast and furious" - filmerna inte något för alla... Och det gäller att man gillar fart, bilar, efftekter osv. Men lite spänning har ju ingen dött av! Jag tror tillochmed att det ska komma en 7:a... Undrar vad den ska handla om?! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback