Ett bra avslut på ett bra sommarlov.


Ph; Random. 

Hallådär människor! Trots bristen på inlägg ser jag att det ändå är ett par själar som tittar in här med jämna mellanrum. Sånt är alltid kul att veta! Senaste inlägget skrev jag i onsdags och en hel del har hänt! I torsdags var jag hemma, kollade gossip girl och eftermiddagen spenderades på marieberg. I fredags jobbade jag 9-19 och sen på kvällen blev det mat från Coco Thai. 

Igår blev det ett besök hos frisörn. Bestämde mig för lite förändring! Eftermiddagen var i stort sett gossip girl då vädret var rätt deprimerande och sen på kvällen kom Alva och Becca hit för en sista tjejkväll innan skolan börjar igen på tisdag. Vi lagade mat, satt ute vid poolen och pratade, kollade film och åt goda saker. Precis vad jag behövde! Imorse vaknade jag sjukligt tidigt men snäll som jag var lät jag tjejerna sova (dem är inte morgonpigga som jag...) och satte mig och kollade på gossip girl istället. De åkte hem framåt lunch och då stack jag iväg till mormor och morfar för lite kalas. 

Imorgon är det jobbet som gäller innan skolan kickar igång på tisdag. Är faktiskt rätt spänd över allt! Stora delar av klassen har jag inte träffat på hela sommarlovet så ska bli kul att träffa dem... Och andra människor såklart. Anyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback