Det finaste som finns i världen är inte ting.


Phs; På bilderna ovan ser ni mina kusinbarn Ida (4 år) och Astrid (2 år). Bilderna är tagna igår. 

Hallå där! Nu har det varit ett par soliga dagar, right? Igår startade jag dagen med en promenad och sedan solning, läsning och minimalt med övningskörning. Just det, min kusin, moster och kusinbarnen kom hit en sväng också. Tycker det är riktigt mysigt att fotografera barn (och inte på något läskigt sätt...). Dels för att dem oftast har ett glatt humör och är fulla med fantasi, energi och liv. Eller ja, med undantag för trotsåldern. 

Idag vaknade jag inte lika tidigt och var dessutom lite småseg hela förmiddagen. Gav mig sen ut på en promenad i brist på annat kul att göra. Hade tänk äta glass i hamnen idag... Men som alltid är alla andra upptagna när jag är ledig. Det är så himla svårt att pricka in dagar då man kan träffa vänner då man har olika jobbscheman, bor långt bort, reser, har saker redan planerade osv. 

Därför spenderades dagen vid poolen med Paper Towns av John Green och körkortsboken. Har knappt läst i körkortsboken på hela sommaren, vilket inte alls är bra! Vill kunna ta mitt körkort så fort som möjligt efter att jag fyllt år och då måste jag nog ligga i med teorin. 

Anyway, har lite dipp i kylen och ostbollar som väntar på mig! Imorgon är det måndag igen vilket betyder jobb. Veckorna springer iväg... Bara lite mer än två veckor kvar tills skolan börjar igen. Ohmygash. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback