Sometimes getting away is the best way to create yourself.Hejsan, hade faktiskt inte tänkt blogga idag... Men jag gör det iallafall. Det är vad jag kallar en "lagbrytare"... Hähä. Imorse blev det fysikplugg i skolans korridorer följt av en idrottslektion som kommer ge mig träningsverk imorgon bitti, samt två andra halvdana lektioner som representerar min eftermiddag. När jag kom innanför dörren upptäckte jag hur hjärndöd jag verkligen var och hur orken till vadsomhelst hade försvunnit vartsomhelst! 

Fick verkligen rycka upp mig och sätta igång med plugget! Det krävdes knäckemackor, MTV och en hel del musik kan jag säga er. Krigade igenom de sista fysikuppgifterna och är numera "ganska" redo för prov imorgon! Eller... Det är iallafall vad jag intalar mig. Gjorde andra duktiga saker som duktiga flickor gör också... Duktigt! Resten av kvällen spenderades framför olika serier, me like 

Hähä, satt nyss och kollade igenom dem fina "meddelandena" jag fick från diverse människor från språkresan... Helt sjukt att det är snart 3 månader sen jag såg de flesta av dem! Som tur är sticker jag till Göteborg om 10 dagar för att gå på reunion partyt och träffa alla goa och glada människor igen! Har verkligen saknar dem massorAnyway, vi hörs när vi hörs och ses när vi ses! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback