Ljuva toner från Håkan och annat bra.

Hejsan folket! Jag har för tillfället, och har haft ganska länge, bildbrist, tidsbrist och brist på blogglust. Jag läser fina citit som fyller Weheartit, lyssnar på Håkan och pluggar lite halvt. Iallafall pluggade jag förut... Räknas det? Idag avverkades flera lektioner som jag tog mig igenom, men utan mina änglar Elina och Alex(andra) hade det inte gått lika bra! Känner på mig att tiden tills studenten kommer rocka... Och det är ändå ca 2,5 terminer kvar! 

När jag kom hem, med en lite för tung och stor plugghög, la jag mig i soffan för att "vila". Två timmar senare vaknade jag upp trött som ett as. Efter en timme började jag plocka fram plugghögen ur väskan och tog mig igenom den med livet i behåll. Vill bara säga att fysik är så ologiskt. Nåväl, längtar tills trean då fysik bara är ett föträngt minne. 

Har även under kvällen klämt in både ett "gossip girl" - avsnitt och ett "torka aldrig tårar utan handskar" - avsnitt! Iallafall, nu är det snart sängdags och morgondagens väska måste packas! Au revoir ♥

Kommentarer
Postat av: Irma

du, är det inte tre terminer kvar? :o ;)
Och idag kommer nya Pretty little liars avsnittet ut :D för det sändes igår i USA :))))

2012-10-24 @ 06:12:13
URL: http://irmma.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback