Kvällstankar.

Jag vill skriva något som ni ska tycka om att läsa men har lite av en idétorka. Tankar kommer hela tiden... Men just nu inga tankar som någon annan än jag själv är intresserad av. Eller, jag vet inte. Imorgon är jag ledig från skolan men jag har en hel del saker som ska avverkas så hjärnan får kämpa hårt imorgon iallafall. Egentligen vet jag precis vad jag ska skriva... Men är det värt det? Är det intressant? Kommer någon att kunna relatera till det? Ja, kanske, kanske inte, definitivt. 

Jag råder er att välja väldigt noggrant vem ni litar på. Bästa vänner, vänner, bekanta osv. Förr var jag kanske inte lika försiktig men det har tiden ändrat på. Ni kommer alla att märka vem ni kan och inte kan lita på. Det är inte raketforskning. Detta innebär inte att ni nu ska gå och bli folkskygga... Det innebär bara att ni ska vara lite mer rädda om er själva. Det är trots allt ni som får ta itu med konsekvenserna om ni väljer fel människor att lita på. Även om jag blivit mer utåtriktad än jag var förut betyder inte det att jag kastar runt min tillit hur som helst. Den har till och med blivit mer "helig" för mig. Hur viktig är din tillit och hur delar du ut den? 

Förut såg jag även ett avsnitt av "New Girl", som förresten är jättebra, och dem tog faktiskt upp något riktigt intressant. "Om vi hade träffats idag, skulle vi fortfarande vara vänner då?" Jag tog mig lite tid och tänkte igenom den frågan och "på" vissa vänner etc. var det väldigt tveksamt. Jag är väl medveten om att människor förändras så det är självklart att svaret skulle kunna bli nej. Men visst vore det tragiskt om det blev det också? 

Kommentarer
Postat av: j u l i a

Jag håller med dig och blev jätte glad när du delade med dig av dina tankar. De är så kloka! Jag litar inte på många heller, väldigt få faktiskt. Jag är också en utåtriktad person, har lätt att lära känna människor men svårt får att verkligen släppa in dem helt i mitt liv och därmed ge min tillit. Det är alltid fint med kvällstankar och väldigt bra råd Hanna! :)

2012-10-25 @ 11:22:35
URL: http://barajuliiaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback