"Back to summer paradise"


Ph; Random. 

Hej pysar! Tittar in här lite för att uppdatera er litte hur min helg har sett ut och diverse andra saker. Kan ju vara kul att veta, eller? 

I lördags taggade jag galet inför reunion partyt och klockan 12 åktes det in mot Örebro. Bussen rullade mot Göteborg kvart över 1 och 6-halv 7 var bussarna på plats i Göteborg. Bussresan var rätt seg men jag överlevde då jag visste att kvällen skulle bli grym. Träffade massa olika människor, en del som jag inte sett sen i somras, och det var ju grymt bara det! Tyvärr tyckte jag att lite underbara människor fortfarande fattades... Men jag fick helt enkelt nöja mig med dem roliga människorna som lyckats släpa sig till Lisebergshallen. Kvällen bestod av dans, dans, dans, sång, sång, sång, kramar och åter kramar, Olas framträdande och annat trevligt. 

Vi höll på till midnatt då det var dags att bosätta sig i bussarna igen. Dem var så fulla att luften nästan tog slut - Jobbigt läge. Kom iallafall tillbaka till Örebro vid 4 och stod vid ytterdörren en timme senare. Om vi lägger till en halvtimme, alltså halv 6, så var jag i säng. Kan lova att somnade riktigt snabbt! 

Vaknade upp kvart över 1 på söndagseftermiddagen och jag var sådär lagom död. Till min förvånan var mina fötter helt okej och rösten lät precis som vanligt. Det var tänkt att jag skulle plugga denna dag... Men usch och fy så segt det gick. I brist på ork kastade jag pluggplanerna i soptunnan och chillade galet hela dagen! 

Ojoj, redan framme vid denna dag, alltså måndag! Den började med att jag försov mig en halvtimme... Men ingen större skada skedd. Pluggade lite halvt när jag kom till skolan och sedan satte jag mig framför ett revenge-avsnitt. Så bra! Hade en mattelektion samt lite lek i photoshop innan det var dags för att lyssna på en föreläsning av Magnus Samuelsson. Ganska så jävla coolt skulle vilja säga. Sen blev det tal och grejer i teknikhuset - Inte lika kul. Däremot bjöds det på ätbarheter och det säger man ju inte nej till. 

Efter teknikjippot gick några roliga tjejer och jag till God Smak och fikade i väntan på bussen. Inte dumt, inte dumt! Kom hem och började kolla på filmen Rock of Ages, som är skapligt bra, och sen bar det iväg på utvecklingssamtal. Eftersom att jag är en "duktig flicka" gick det prima! Min mamma och moster hade tidigare övertalat mig om att vara med på deras vattenjumpa... Och så blev det. Motivationen var: Kan tanterna så kan jag. Men haha, jag underskattade det nog lite... Visst gick det bra... Men inte som en dans på rosor. Jag kanske är liiite ur form. Eller... Jag har ju faktiskt aldrig varit riktigt form heller. Pinsamt! 

Anyway, ska sluta skriva nu innan jag skrivit en hel bok... Blog you later!

Kommentarer
Postat av: Ebba M's foto

SV: Åh tack :-)

2012-10-23 @ 07:07:21
URL: http://iphotography.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback